Ftszgn Pureloveee camasirimda hep sarimtrak beyazimsi alinti kalintilsri vardi sonra kahverengine donustu,ilk doktoruma dedim olur normal dedi ,ta o zaman progestan verseydi belki onlem olucaktı ya da o kadar hunilesme olmayakcati
Pureloveee Ftszgn hımm anladım benim de her gün oluyo iç çamaşırımda değil ama sildikçe geliyo sarı koyu kıvamlı bi akıntı bi de rahimde kasılmam çok olunca acaba benim de mi sizinki gibi diye düşündüm simdi
Gzdnz Utayturku Bence kapsamlı özel bir yere gitmenizde fayda var. Anladığım kadarıyla doktor pek önemsememiş ama durum önemli. Ben iki tane bebeğimi kaybettim rahim ağzı kısalığı yüzünden. Bu 3. Gebeliğim ve dikiş atıldı. Her kontrole gitmemde doktorum rahim ağzımı ölçer ve bilgi verir. Alttan muayene tavsiye edilmez eğer kısalık var ise. Karından bakılıyor sadece sıkışık olman yeterli net görebilsin diye.
Kbrbydk Gzdnz ben her hafta kısalık yüzünden alttan muayene oluyorum ustelik doktorum uzman perinatolog. Karından muayene doğru ölçüm vermiyor. İki turlu de bakılıyor ama alttan en doğru ölçüm şekli olduğu için hep alttan bakılıyor. Ben bir sıkıntı yaşamadım. Dikiş olmasına rağmen.
Utayturku Gzdnz evet ben özel ve devlet ikisinede gidiyorum açıkcası devlete ilk gitmemde baktı sorun yoktu ama 9. haftamdı o zaman şuan özel de devam ediyorum bakmadılar hiç çok tuhaf
Ftszgn Pureloveee mutkaka dr a danışın kisalma varsa kontrol etsin benim hunilesmemde vardı fark edilmeseydi düşük yapacaktım
Kbrbydk Utayturku cok teşekkür ederim😘bence de canım en azından için rahat eder. Başka birşey varsa bile ona göre önlem alınır. İhmal etme olur mu
Beybitooo Utayturku benim 20 oldu hala asagida kasık bel ve sırt agrilarim hic bitmiyor bazen doğacak saniyorum bel agrimdan ama normal galiba hepsi çünkü kontrole gittiğimde bi sıkıntı görünmüyor . Erken Doğum riskim olduğu icin sürekli rahim ağzı ölçülüyor en son 31mm di o da normaldi yani bebek ağırlaştığı icin bu agrilarda artıyor
Utayturku Beybitooo benimde öyle ama hiç ölçüp söylemediler bakıyolarsa bile söylemediler ben kendim bu işin peşine düştüm kime güveneceğimide bilmiyorm açıkcası
Beybitooo Utayturku doktora sorunca ultrasondan bakıp söylüyor hemen gittiğin hastanenin ultrasonu iyi değilse bakamamistir belki ama bebeğin boyunu kilosunu ölçer gibi onu da iki saniyede ölçüyor karnından