kitapkurdu 18.haftadan beri sıpamın hareketlerini hissediyordum ama bugün 21.hafta bitti oğlum hiç durmadı hala tepiniyor uyutmuyor anasını. Bu nasıl bir mutluluktur. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍🤲🏻 Hep dua ediyorum
Simgeeee kitapkurdu bide 30 dan sonra gör şimdi 36+3 olduk biz elini ayagını kaydırıyo elimin altından. Her oynadığında rabbim sen olmayana da nasip et diyorum. İyisi kötüsü ne olursa olsun her kadın yasasın bu duyguyu 🙏
Minik_mucizemm kitapkurdu Benimde ilk hamileliğim 18 haftalık olucaz çok hissetmek istiyorum ama fark edemiyorum yada kaçırıyorum hareketlerini bazen kötü düşünceler geliyor aklıma Rabb'im esirgesin daha bir hafta var kontrolümüze ama gün nasıl geçecek bilmiyorum 🙈🤔
Nevinnn kitapkurdu allahım.isteyen herkese evlât duygusunu tattirsin benim kızımda gece 2 ye kadar tekmeleriyle uyutmadı çok şükür🙏🙏 bugünde çok sakin uyuyo herhalde 🥰🥰
Minik_mucizemm kitapkurdu Ben dayanamayip bugün doktora gittim içim rahatladı ay birde rüya gördüm onun üstüne iyice telaşlandim ama paşam iyi çok şükür Allah'ım 🙏🏻😍😘
Anneeee1 Esraaydn21 Rahim duvarınızın iç karın yapınızın durumu ile ilgili diye duymuştum ama ileriki haftalarda bol bol hissedeceksiniz Allah’ın izniyle 🙏🏻☺️
kitapkurdu Simgeeee ay inşallah canım 🤲🏻 Valla ben de babası da her gece dua ederek yatıyoruz Allahım kimseyi evladıyla sınamasın herkese yaşatsın bu duyguyu 😍
Aldu Esraaydn21 valla ben 48 kiloyum şuan 20 haftalık olduk. 43 ile hamile kaldım. Yine hissedemiyorum öyle göbeğim de yoktu. İnşallah hissedebiliriz biran önce
kitapkurdu Aldu inşallah canım valla benim kilom var bence kiloyla alakalı değil 25e kadar çok normal hissedememek diye duymuştum. İnşallah biran önce hissedersin 😍
Esraaydn21 Aldu bunu doktorrmda dedi gobek yagın varsa derın kalınsa hani gec hıssedermıssın. cok sukur bugun hareketli ama :)
kitapkurdu Minik_mucizemm Allah korusun kuzum benim ikinci hamileliğim ilkini çok erken kaybettim. O kadar endişeleniyordum ki evimle hastane arası 2 saatlik yol doktor 3 hafta sonra gel derdi ben 2 hafta olmadan giderdim korkuyordum çünkü. Şimdi hissedince biliyorum yavrum içerde iyi. Allahım esirgesin hepsini ❤️
Aldu kitapkurdu inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da hissetmek için beklerim. İsteyen herkes inşallah bu duyguyu yaşar.
Minik_mucizemm kitapkurdu Amin çok teşekkür ederim cümlemizin evladını Rabb'im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
duygusm Anneeee1 Çok doğru. Bana da doktor plasentanın karnımın ön tarafında olduğunu, orada ayrı bir katman oluşturduğunu, bunun da hissetmemi zorlaştırdığını söylemişti.