Nur_han Ben 11 haftalık gebeyim doktor sadece folik asit kullanmamı söyledi herhangi başka bir ilaç kullanmıyorum aklımda soru işareti oluştu bir sıkıntısı olur mu sizce
Anneeee1 Tugsal magnezyum direkt şase kullanıyorum toz halinde direk yutuyorum limon aromalı 😋 hiç bırakmadım
Tugsal Anneeee1 ilk hamileligimde kullandim bende toz sase memnundum prospektusunde hamileler icin sakincasi olmadığı yaziyodu rahatlikla kullandim
Emineemre Tugsal doktorların ilaç firmalarıyla anlaşmasımı var bilmiyorum ama farklı ilaçlar verebiliyorlar
Emel_11 Tugsal bende kullanıyorum zaten kasılmalar kıramlar için verdi doktor her reçete de öyle bilgiler notlar vardır 😊doktor tavsiyesi alıp sonra kulanın diyor zaten size veren de doktor 🤷♀️ 😊😊
Baloglum93 Tugsal bütün ilaçlarda hamileler için uyarı vardır canım bu bir prosedür doktorun ilacı uygun görüp yazdıysa bı sıkıntı yoktur. Yılların doktoru sonuçta
Ask_H Emineemre anladım canım doktor bana da ilerleyen haftalarda vereceğini söyledi de merak ettm bende kaçıncı haftalarda başlanıyor diye