Belmaaa Tugsal bana da migren için verdi doktor prospektüsünde migren tedavisi yazıyor okumadan inanmamıştım adama 🙈 tabi kas ağrıları için de veriliyor
Tugsal Belmaaa prospektusu okuyunca hangisne inancagimi sasirdim bende canim dr kullan diyo prospektus kullanirken hamile oldugunuzu ogrenirseniz hemen doktorunuza danisiniz diyo
Sweetblonde88 Tugsal bir çok ilacta yazıyor o merak etmeyin ben ilk gebelikte kullandım bunda da magosit kullanıyorum.
Nur3955 Bende kullanıyorum bel ağrım ve bacağımda kasilmalar için verdi Dr zaten kağıtta yazdığı gibi Dr veriyor kendi kafamiza göre kullanmıyoruz o yüzden icim rahat ☺️ son aylarda her Dr kemik için takviye olarak yazıyor ilkinde de kullanmistim ilaci
Seda_123 Tugsal Her hamile kullanıyor bi sorun olmaz ki magnorm vermişti banada doktorum magnezyum ilacı olarak herkeste magnorm görüyorum zaten
pyymamm Tugsal magnorm içtim asidi kaçmış fanta tadı içimi güzel ama su an efermag vardı aynı ilaç onu kullanıyorum . Kasılmalara ağrılara iyi geliyor için varsa eğer doktorunuz yazdıysa bir zararı yok kasılma yasamaktansa