Dibeee Ebruozcann canım 12 de bana kız dedi kız oldu simdi 13 üm erkek dedi ve pipiyi ben bile gördüm bakarken sizde görebilirsiniz görünce daha emin oluyor insan
KardelenKA Sznarslan bende 7 ayına kadar kız dediler diye her şeyini aldım Allah'tan eşyasını gri almıştım 😂😂
Esraltay Ebruozcann var canım 15+4 de kız demişlerdi 20. Haftada detaylı ultrason da erkek çıktı . En kesin olanı detaylıyı beklemek .
Erenveannesi İlk çocuğumda hep kız dediler her şeyini pembe aldık ama topları olan bir oğluş dünyaya getirdim 😄 cinsiyet öğrenmek pişmanlıktır bırakın sürpriz olsun 😄
Erenveannesi Aslknk doğumda öğrendim 3 farklı doktor da kız demişti doğuma kadar iyi saklamış oğluşum😄
Mrym005 zelis63 Ben 19 haftalık hamileyim şimdiye kadar hep göstermiyor denildi. Bi kac gun önce dr bacakları kapali ama kıza benziyor dedi. Bende suphelendm bacaklari kapaliysa nasil anladiki genital bolgeyi gormesi gerekmezmi
zelis63 Mrym005 tabi öyle canm hiç belli etmez kimisi diyor kızlar saklar ama alakasız bir durum canm sen bunda ultrasyona giderken tatlı seyler ye vişne suyu iç belki hareketli olur açar ben ne zaman gitsemm gösteriyo net sekilde bende görüyorum
EbruIrmakAhmet Ebruozcann bizim 12. Haftada kız dedi sonra değişti canım balon için en az 14 15 haftalık olmasını bekle
kayseri_1234 Yorumlara bakınca genelde 1 kişi hariç önce kız denenler hep erkek olarak değişmiş Kız deyip erkek olan yok gibi bişey Banada ayrıntılıda erkek dedi keşke değişse eşyaları mavi kalsın hiç üzülmem 👀
Mrym005 Sznarslan Bende 19 haftalık hamileyim dr bacakları kapali ama kıza benziyor bir ay sonra net söylerim dedi. Ben soranlara kiz dedim ama erkek gibi hissediyorum keske erkek olsa 🙈
Goz-deeee Ebruozcann 12.haftada kız dedi ultrason da yaklaştırdı aynı kızdı sadece kordonu vardı 16.da erkek oldu pipisini de gördük 12 de değişebilir bence🤷🏻♀️
Merve_23 Bana üç farklı doktor da kız dedi şuan altıncı aydayız. . . Herşeyin hayırlısı umarım yanılma olmaz herşeyi pembeli ;)
Mrym005 Eda1985 Keşke benim de oğlum olsa. Tabiki önce sağlığı önemli 19 haftalık hamileyim cinsiyeti belli degil bacakları hep kapalı çok merak ediyorum 🤗
Mrym005 zelis63 Tatli da yedim. Idrarini yapmadan gel bakalm dedi denedim yine gostermedi 😒 Visne suyunuda deniycem