Cnsmsl İlaçlar sizde de uyku yapıyor mu peki? ben sürekli uyuyorum özellikle gündüzleri gözlerimi açamıyorum
Elifaka Cnsmsl yok henuz 3 gundur iciyrm mide skntisindan baska etkisini goremedjm yada 3 yasinda oglum var birakip uyuyamio olabilirm kendimi sartlayarak 🙊
Elifaka Cnsmsl ilk 3 ayim benim de cok kotuyfu sonra rahatladim dedim 3.doneme girince basladik yinee 😥
Erenimo Elifaka canım ben hep tok ictim halada öyle içiyorum. Hic kullanamamaktan iyidir. Ac karna bulanti yapiyor
Sunay10_ Elifaka bir gün arayla iç canım sabahları kahvaltı yapınca ılık su incir kayısı ye iyi gelir
Busraae Elifaka akşam da olur canım aç karnına daha faydalı oluyormus içip uyudugun zamanda hiç hissetmezsin mide bulantısını
GamzeSabo Elifaka gebe okulunda bize kahvaltıdan 2 saat sonra için daha iyi olur demişlerdi yanında da c vitamini bir meyve yerseniz daha destekleyici olur dediler
Eminemustafa Elifaka benimde midemi bulandırdı kan ilacı dokturumla konuştum hergün alman gerekmiyor demişti bence sizde öyle yapın daha iyi olur tavsiyem
Elifaka Eminemustafa ilaci agzima koyarken bile bulanio midem hrmen kusma pozisyonu oluyo yaaa tarif edilemez bi duygu 😥
K1996 Elifaka ilk başta içemedim hiç aç karnınaydı bide doktorumla konustum meyve suyuyla içe bilirsin dedi ac karnına içme dedi şimdi kahvaltı yaparken kahvaltının sonunda meyve suyuyla içiyorum
Elifaka Lsbebisim yok ilk 3 ay kusuyodum 2. Donem cok iydim simdi 3. Doneme girdim zaten bulantilar azar azar baslamisti ama ilac daha da frna yapti
Gnl_grb27 Elifaka o kadar pişmanım ki içmediğime senin gibi içemiyorum şu an son haftalar doktorum ısrarla iç diyor serum yoluyla da aldım ama artık yükselmiyor ne olursa olsun iç bebeğin için 🙏🙏🙏