Yakamoz1 Bende maltofer kullanıyorum, tok içiliyor.cay, süt ve sut ürünleri ile arasında en az 2 saat olmali. Hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
BeybininAnasi Byzrmdn üzüm çekirdeği demir içeriğiyse bile yoğurtla etkileşimi azalıyor onun. Nasıl yaradı size anlamadım 🙄
Byzrmdn BeybininAnasi kilosu hep onden gitti gelisimi falanda. Tabiki sadece onunla beslenmedim dengeli ve saglikli beslendigim icin yaramistir muhakkak 😂
Erenveannesi Elifaka ben iğne şeklinde istemiştim o kan değerini çok yükseltiyor ama sağlık ocağındaki doktor kanın az değil diyerek ilacı değiştirmişti iğne fazla gelirmiş yani siz de sorabilirsiniz 😊
Elifaka Anneadayimrv canimm zaten sabah kalktigimda midem bulanio oluyo acim die ustune bide ilaci iciyrm daha da beter oluyoo tok icilse sknti olacagini zannetmiyrm ama 🤷♀️
Bsecill Elifaka gece yatmadan için ben o şekilde içiyorum bulantı vs olmuyor çok rahat kullanıyorum yemeğin üzerinden saatler geçmiş oluyor zaten 1 portakal yada mandalina yiyorum arada 2 tane demir ilacı içip yatıyorum gayet güzel yükseldi değerlerim
Gglcee Elifaka AÇ olman gerekli sabah ezanı vakitlerinde kalkıp içiyorum bende ..hap değil mi seninki neden bulanıyor ki miden
Elifaka Gglcee acken midem bulanio onu icince daha kotu yapio beni yediklerimde gidio daha bise yiyemiyrm taş oluyo midem ama bebisim icinde icmek istyrm 🤷♀️
Serez Hap vermişti banada mide bulantısı yaptı söyledim doktora sonra şurupla değiştirdi onu . Hiç mide bulantısı yapmadı henüz
ozlemaknn Elifaka Elif hanım bende 26 haftalık hamileyim.İçtiğim an kusmadan ilacı rahat edemiyordum.İki defa ilaç değiştirdi doktorum işe yaramadı.Bir arkadaşımın önerisiyle maltoferi aldım o bulantı yapmıyor.Doktorum da şuanda onu yazdı.Denemenizi öneririm.
Smile0 Elifaka Bana da o ilacı verdi ne zaman içsem bir miğde bulantısı ardından istifar çok kötü oluyorum. Ama doktorum içmelisin dedi biraz ara ver ve geri devam et dedi içmiyorum şuan tekrar nasıl başlıcam bilmiyorum 😏
Elifaka Smile0 bende icemicem yada yemek yiyip icerim ne fayda ederse 🤷♀️ yada tam doymadan iki lokma atistirip icerim
Smile0 Elifaka Ben tok karnına içiyorum zaten doktorum aç karnına su içersen miğde bulantını artıra bilir demişti yemeklerden 2.3 saat sonra içiyordum ama sonu hüsran tabi.
Cnsmsl Elifaka benim de aynı ilaç ben tok alıyorum hemde günde iki kez mide bulantımı o başlattı demek ki sırt ağırları bacak agrısı üstüne mide bulantısı ilk üç ayım çok kötüydü son üçü de kötü olacak galiba
Elifaka Cnsmsl ilk 3 ayim benim de cok kotuyfu sonra rahatladim dedim 3.doneme girince basladik yinee 😥
Sunay10_ Elifaka bende içiyordum ama kabız yaptı çok kötü ama içmem gerekiyormuş Doğumda aşırı kan kaybediyormuşuz ihtiyacımız varmış buna yarın doktoruma söylücem başka ilaç vermesini sende olmadı değiştir
Busraae Elifaka canım ben sabah eşim işe giderken içip hemen uyuyorum geri 11 gibi de kalkıyorun hiç hissetmiyorum bulantıyı diger türlü bende cok zorlanıyordum bide böyle dene istersen