Demetdemircioglu anneninbiri gaziemir nevvar salih hastanesi 19. Haftadan itibaren aliyolar sanirim kendin katilmak istersen persembe saat 2 de esinle yada dogumuna kimin girmesini istiyosan onla katilmak icin pazar 2 de egitim gunleri
sedaskan Mercan89 evet eşleri almiyorlar nedense ama olsun bir sekilde gonderin derim ben de oyle yapcam 🤭
Pnrpnr Anadolu yakasında kartal pendik civarı var mı bildiğiniz peki? Ben vm medical park pendiğe gidiyprum ama orası yeni açıldığı için yok galiba
anneninbiri Demetdemircioglu pazar günü öyle kayıtsız filn gidince sorun olmaz mı 37 haftalık oldum ben başvuru filn ücreti ne kadar yardımcı olursan çok sevinrm 🙏
HlyaHabibezkaya Mercan89 😁 fiyat bilmiyodum. Bence bol bol video izlemek daha mantıklı banu çiftçi ayşe öner bedava 😂
Demetdemircioglu anneninbiri ucretsiz devlet hastanesi oldugu icin ben esli olana gitmedigim icin bilmiyorum bir sorayim ebeye bosluk varsa doneyim sana
YesimEmre sedaskan doktorunuzdan hastaneden memnunmusunuz😌 bu gün bende emsey hastanesinden doktor bakıcaktımda. Normal de Okan üniversitesi hastanesine gidiyorum
sedaskan YesimEmre bende yeni basladim emseye daha aslinda. Bir onceki doktorum bazi sorularimi gecistiriyodu ama canan hanim oyle degil. Hastaneyi odalari gezdim onlar da guzel fiyatlar da iyi bence. Bakalim umarim bir aksilik olmaz daa burda dogururum 😌
Mercan89 HlyaHabibezkaya kozyatağı acıbadem de eğitim varmış haftada 2 gün 6 30 da başlıyormuş 6 Hafta sürecek bir egitimmis 250 tl dediler
Demetdemircioglu anneninbiri ebemiz cok tatlis bi kadin sizde memnun kalirsiniz bence pazar gunu 2 de gelsinler dedi 🙂 ben dogumumuda orda dusunuyorum anne bebek dostu hastane
Demetdemircioglu anneninbiri ben esli olana hic gitmedim öznur ebe veriyor egitimi guvenlik falan yardimci olur sanirim