turkancakar Kadriye-melek1 40+2 hala gelmiyo ama bugün gelicek gibi şuan hastanedeyim suyu çok azalmış eğitim araştırmaya yönlendirdiler hastanede bekliyoruz 💁🏼♀️
Dmce Kadriye-melek1 benimde nisanim geldi dun ama dua ediyorum bi yandanki 2020li bari olsun kac gune dogar acaba
Lindam Kadriye-melek1 39+5 bizde de biley yok. Bugün karnımın en alt bölgesi fena halde ağrıyordu şuan daha iyiyim
Kadriye-melek1 turkancakar hadi hayırlarla alın kucağınıza inşallah bebiş erkek mi ? Ya artık heyecan da kaçtı beklemekten
Kadriye-melek1 Dmce nişanı gelip iki üç gün sonra da doğan oluyor hemen olanda bi hafta on güne olanda kuzum çok okudum burda bende hiç bir şey yok y☹️
hilal89 Kadriye-melek1 akşamları biraz sancim oluyo nst de tık yok bide 3 hafta önce ayağı kırdım ben pek harekette etmiyorum
hilal89 Kadriye-melek1 bu arada 40 haftalık olduğumdan beri sayfaya giremiyorum happy mom durduruldu yaziyo internetten girdim uygulamaya googleplayden indirilen foruma girilmiyo sizdede oldu mu boyle bisey
Balkizinanesi Lindam bende 39+2 bekliyorum bakalım normal doğum mu sizin en son doktor ne dedi size biz cuma günü gidicez bakalım bu arada 2 inci doğumum olacak ve ilki normaldi
Lindam Balkizinanesi Benim ilk gebeliğim şuan için normal görünüyor Bebek tam olarak kanala yerleşmemişti bol bol yürü dedi doktor. en son bir hafta önce gittik bir iki kasılman var demişti . Yarın tekrar gidicez bakalım artık 😊
Dmce Ceydasinanservan o zaman yarina dogacak gibi desene ya bi gece daha beklese bari 😅dur bakalim belkide 1 ocaga denk gelir
Ceydasinanservan Dmce canım hayırlı olsun. Ama nişan geldikten sonra üç güne doğuyo bebek hayırlı olsun tekrar darısı basıma