Gamzeozdemi 16 haftaligim bugün kotrorle gittim ve oglusum oluyomus bi kızım var çok değişik duyguyms ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayirysla
BabyLover Gamzeozdemi amiiiiin darısı isteyenlere hayırlı sağlıklı şekilde insallah😍😍😍😍 maşallah size dee❤❤❤❤ belirti var mıydı hiç yoksa anlayamaz miyiz henüz 2 aylikken🙄😂
EbruIrmakAhmet Gamzeozdemi hayırlısı olsun canım benimde bi kızım var şimdi oğlum olucak nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin ben hala oğlum diyemiyorum alışamadım henüz kıza alıştığım için sanırım ☺️ Kesinleşti ama hala ya değişirse diyorum 😂
Gamzeozdemi BabyLover inan ilk günden beri erkek hissediyodum kızımda da kız anneler hissedermis bende çok sabirsizdim bualnti kusma derken bugün öğrendim tam 16 haftaligim ama 14de öğrenen çok rabbim hayirysla gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 💙💗🥰
Gamzeozdemi Mryslny rabbim hayiriysla gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah insan iki duyguyu da tatmak istiyor kaç haftaliksiniz hayırlı olsn halkınızda
Gamzeozdemi EbruIrmakAhmet ayn ya insan kıza alışınca tuhaf oluyo ama baya pipisini gösterdi hep bizimki acıktı bacak arasi
EbruIrmakAhmet Gamzeozdemi Google foto yükle yaz başta çıkana git yükle fotoyu altında bi link çıkıyo onu kopyala buraya yapıştır canım basit aslında