zengooo tugba_2365 ay aynen yildim o isimlerden cennet tasi bali boregi kusu cicegi.kuran da geciyomu yoksa sirf arapca koyakta sevap puanimiz artsin diyemi konuluyo bilmyorum
tugba_2365 zengooo Barış ne guzel bi isim ama keşke eşimin içine sinse 😑 kendi ismi Cenk, babasına zit mi düşüreceksin çocuğumu diyo, mantığı böyle işliyor kinamayin🤣🤣
zengooo tugba_2365 hahahhaa Allahim ya ama soyle dusunsun cenk in sonu soyu hep Bariş a cikar😉oyle bi kandiriver.sonucta savas ada cikabilirdi
3melekannesi__ tugba_2365 öyle tabiki de biz eşimle anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa eşim koycaktı ismi Asya elif dedim tek isim olsun dedi Asya ddm tamam dedi sağolsun kayinvalidem doldurmuş neymiş çok seviyormuş o ismi falan her telefon ettiğinde sanki bilmiyor gibi çocuğun ismini soruyor ne olcak diye sinirlerimi bozuyor bende eşime dedim tek Asya olcak belemir yazsin o kimlikte bak bakıyım çocukla ilgileniyormuyum diye gelir annen bakar emzirir fln dedim benim annemde elif istiyor dedim onuda koymadık buda olmucak ddm sustu
UraSsmom 3melekannesi__ Canım kaynanana söyle Bi tane çocuk yapsın istediği ismi de koysun senin bebeğine de karışmasın. Kime ne ya benim taşıdığım çocuğun isminden en sinir olduğum şey 🤦🏻♀️ Eşinle ikiniz karar verirsiniz buna aslında ama Zemheri'den sonra bunu da diyemiyorum 🤷♀️ Anlamı güzel Bi isim beraber bulun bence eşim bana hiç karışmadı sağolsun ben Çınar Batu dedim şimdi Batu dan vazgeçelim başka bulalım diyorum asla kabul etmiyor sen buldun diyor 😅😅
aysenur4 Silalaylom1 anlaşmaya sadık kal ne istiyosa onu koysun kocan o seninkini yadırgamıyosa sende yadırgama
Silalaylom1 aysenur4 evet ama telafuzu guzel bi isim olmasi sartiyla cocuk yarin bir gun allahin izniyle buyuyecek okul var ne kadar zorlanir gunumuze uyan bu kadar degisik bir isim kabul etmek zor malesef
Mrym005 Silalaylom1 Cinsiyetimiz tam belli degil ama Erkek olursa ; Ben Mehmet Poyraz istiyorum eşim Mehmetcan Akın istiyor. (Mehmet kayinbabamin ismi) Kız olursa; Eşim İkra diyor, ben Alya yada Zümra istiyorum. Kayınbabam ve kaynanam Melek koyalım diyorlar. Onlar neden karisiyor anlamıyorum. Sanırım kizimiz olacak ve bu isim konusu beni cok sinir edecek gibi görünüyor 😒
Guleren Silalaylom1 canım eşimle anlaştık yazmışsın o senin bulduğun kız isimlerine bişey demediyse sende eşininkini kabul et bence.Bence doğrusu bu.hakkınızda hayırlısı
yorumcuanneniz Zemheri cok cok sacma bisey küçücük bebek zemheri diye sevilir mi ne kadar tuhaf insanlar var ya
tugba_2365 yorumcuanneniz hayır zemhoş desen o da olmayacak, bide bu çocuk ilkokula başlayınca gör yazık ya. Mehmet Ayaz iyidir iyi
Eylem__Bilal Silalaylom1 zemheri kara kış demek galiba Çetin ve çok zor geçtiği zaman zemheri ayı derler
3melekannesi__ UraSsmom eşimle anlaştık zaten kız olunca ben erkek olunca eşim koycaktı ismi kız olunca Asya dedim tamam dedi ama birgun kayinvalideme iş çıkışı geçti sağolsun doldurmuş gelmiş bana annem çok istiyor falan diyor bende hayır tek isim olcak dedim eğer kimlikte belemir yazsin o çocukla ilgilenmem bakmam umrumda olmaz diyim ddm inadım da yaparım yani bakalım nolcak
anneadayi_ Zemheri pek duyulmamış bı kelime , aklıma direk güldür güldür de eşofmanlo Şevket hocanın Ayten gorumcesi Behice ve zemheri kış ayları diye oynadigi skeç geldi isim gibi değilde komik gülmek için söylenen bı kelime gibi kullaniliyo daha çok galiba
Zehramomm Silalaylom1 Ali ömer burak gibi isimler varken kocanız zemheriyi nerden bulmuş gerçekten çok kötü bi isim zemheri ayı diye bi ay vardır anlamıda söylenişide güzel değil