Misrizeli merhaba canım :) bende daha adetim gecikmeden anladim :) 21 Aralıkta adet görmem lazimdi. 16 Aralıkta sanki adet görcem gibi şiddetli göğüs ve kasık ağrılarım vardı. Tabi adetim yakın olduğu için oluyor diye düşündüm. Her an alttan kan gidecekmişcesine bir his... 17 Aralik sabah lavaboda bi kac damla kan gördüm. Adetim geldi diye ped taktim. Gündüzden geceye ayni ped durdu ama öyle adet kanamasi gibi kan yok 1 damla. Ve kanama devam etmedi. Onun üzerine şüphelendim. Adetimin gecikmesini beklemeden eczaneden test aldm 18 Aralik sabahi :) veeeeee 2.cizgi silikti. Hemen dr'a gittim kandan beta baktirdim. 194 cıktı. Gebelik cok yeni olduğu için 2.cizgi silik çıkmış. 3 haftalik hamileymişim :) suan 5 buçuk haftamızdayız dr kontrollerine bile basladik ikidir gidiyoruz :) uzun lafin kisasi belirtileri adetle birebir ayni oldu sadece kesik kesik damla damla gelen ve adete dönmeyen kan üzerine şüphelendim :) şükürler olsun ki bende anne olcam. Rabbim herkese nasip etsin,hamişlere de sağlıkla kucağına almak nasip etsin ♡♡♡