Aysegulelma Acayip sinir ve uykum vardı ve birgün gece 11de eşim işten geldiğinde beni turşu bidonunun dibinde turşu yerken görmüştü sen hamilesin dedi bende başka belirti yoktu ama eşim anlamıştı onun içine doğmuştu adetime 9gün kala idrar testi yaptım ama çıkmadı daha sonra adetime 5 gün kala yaptım o zaman sillik bir çizgi vardı cuma günüydü. Pazartesi hemen sağlık ocağına gidip kan verdim beta hcg yüksek çıkmıştı o zaman anladık hamike olduğumu daha öğrendiğimizde 3haftalıktı. Ama öncesi kimyasal gebelik yaşamıştım çok heveslenemedik.. Biraz zaman geçtiğinde evimiz huzur ve mutluluk doldu... 😊 😊 😊 İyiki geldin bebişim o bizim imkansız aşkımızın mucizesi :) 😄 şuanda 12+4 haftalığız :) :)
Aysucaner Misrizeli Aşırı göğüslerim şişti hafiften karnım şişti ve üstüne yatınca içim çekiliyor gibi acıyordu direkt test yaptım. Öğrendiğimde 3 haftalıktım 😊 darısı isteyen herkesin başına
Bsralemdar Misrizeli ben de hissettim. Adetimden önce öğrenmeme bir rüya vesile oldu. Rüyamda hamile olduğumu gördüm. Eşime bile anlatmadım başta. Sonra anlattım ve bişey beni test yapmaya itti sürekli. Yaptım ve silik çift çizgi. Eşim şok olmuştu. Göğüs ağrısı burun tıkanıklığı ve sürekli uyuma isteği. Belirtilerim bunlardı. Hemde hiç olanaksız dediğim ayda oldu. Şükürler olsun.
Sedanur26 Ben hiç hissetmedim hamile olduğumu adetten 1 hafta önce test yaptım çıkmadı sonra adet sancılarım başladı dedim galiba tutmadı inanılmaz yorgunluk ve uyku hali vardı adetimin 2 günü test yaptım ama negatif çıkacağını düşünürken anında çift çizgi çıktı şimdi 23 haftalığız 🙈👶🏻🥰
Mrvsln54 Misrizeli benimde 10 gün var kasıklarımda ağrı oluyor baya ağrı oluyor ama. Eğer hamile değilsem doktora gidicem :) onun dışında hiç bi belirtim yok. Bu ay saldım artık rabbim ol derse olacak
2cocukluana_ Misrizeli ateşler basmaya başim ağrımaya başladı adetim gecikmemisti tam günü gününe gelir benim hep ama bir iki damla geldi sonra yok hemen kan verdim 1200 çıktı şuan 29+5 iz 😊
kalbim_minigim Misrizeli bende sanırım ilk hamileliğim olduğu , istediğim için daha regly günüme 4 gün kala anlamıstım hamile oldugumu test yapıncada pozitif cıkmıstı kasık agrısı oluyordu regly olcakmısım gibi agrılarım vardı
UraSsmom Sadece göğüslerin ağrıyordu başka Bi belirti yoktu ama nedendir bilmem belirti çok olmasa da ağrıdan ölsem ilaç içmiyordum belki bebek vardır diye Temizlik yaparken fazla yormamaya çalışıyodum kendimi VS vs Allahın işi işte 🤷♀️ 5 haftalık öğrendim şuan 21 haftalık oldukk ☺️
beriliceannesi Misrizeli hiç bir belirti yoktu ama herkese ben hamileyim dedim. Hatta gittim 5 kilo pekmez sipariş ettim eşim korktu hep hamile olmayıp yıkılıcam diye ama ben hissettim 🤗
Meyvis93 Benimde adetime 12 gun var ama kasık ve bel agrim var, arada basim dönuyor gibi degisik bir hisse kapiliyorum, kendimi dinleyip heves etmek de istemiyorum bakalim o kadar sure nasil bekleyecegim☺️
Gizeminik Misrizeli aşırı uyku isteği ve yorgunluk🤦🏼♀️ normalde adet zamanı bile göğüslerim hiç ağrımazdı göğüslerimde hassasiyet ve koku hassasiyeti oluştu.. adetim de hep birkaçgün erken geliyordu son aylarda.. o ay gelmedi şüphelendim adet günü test yaptım vardı😊çok erkendi yani öğrendiğimde.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻🌸
sevval55 Misrizeli kasıklarım çok şişti sanki çişimi tutuyo gibi doluluk hissi vardı, iğneler batışıyodu. Ve göğüs uclarım cok axıyodu
Birkucukumut Misrizeli kasıklarımda agrı basınc vardı adet agrısı gıbı ben her defasında adet oldum sanardım ama bos cıktım en son test aldım cıft cızgı cıktı ve benım hıc halım yoktu cabuk yoruluyordum hele bırgum aksma kadar temızlık yaptım hıc oturmadan ertesı gun carsıya gıttım hıc oturmadım aksamına bayılacam sanmıstım ama hamıle oldugumu bılmıyordum daha bır haftalık belkı ıkı haftalık hamıleymısım sımdı dogdu mınısım yanımda cok sukur benım tum umutlarım bıttıgınde cıktı geldı hayatıma cunku pkoludum doktorum olmaya bılır cocugun gıbı konustu vıtamın verdı hamıle kalmazsan uc ay sonra gel tekarar rahım fılmı cektırelım dedı o kapudan o ladar umutsuz cıktım kı eve donerken esıme olmazsa ne olacak dıe sordum bu cok agırdı... Bısey olmayacak ben senınle mutluyum demıstı
Misrizeli Birkucukumut çok şanslıymıssın Böyle bir eşin oldugu için canım gercekten gözlerim doldu 🙏🏻 Bende de pcos var ilk ay denemem bakalım bekliyorum insallah benimde minigim 9 ay sonra yanımda olur 🥰😊
Busr_Akbay Misrizeli bana kramplar girmişti canim her şeyden farklıydi o.. öğrendiğimde Beta hcg 30 du 🙂
Hanife06 Misrizeli canım bende senin gibiydim her farklı duruma kesin hamileyim ben derdim 🙈 sonra testler hep negatif çıkınca artık ümitlenmemeye başladım. Bir sabah inanilmaz baş dönmesiyle uyandım. Kafamı kaldırıyorum dönüyor. Yatıyorum gözümü kapatıyorum yine dönüyor. Bu defa hamile olma ihtimalini hiç düşünmedim. Eczaneye tansiyonumu ölçtürmeye gittim normal. Sağlık ocağına gittim kansızlık falan vardır dedi doktor. Sonra Eşim bir test al dedi. Gerek yok ya zaten çıkmayacak dedim ama eşimi de kıramadım😊 aldım 5 dk bekledim tek çizgi. Tam testi atacakken ikinci çizgi hafiften belirmeye başladı 🥰🥰 emin olmak için sabahın 9 unda kimleri kimleri uyandırdım anlatamam 😂öğrendim ki 3 haftalık hamileymişim❤️🤲Allahım inşllh sanalda tez zamanda nasip eder inşllh.
Ikbalper Misrizeli ilk öğrendiğimde değerim 39 du. Adetime 5 gün vardı. Aşırı terleme, uyku hali, aşırı su tüketimiyle anladım. Göğüste sızlama falan hiç olmadı bende. Sadece ateş ve uyku 🤰🏼🥰
Emin_e Misrizeli hic belirtim olmadi sadece dongum 23/24 gun surdugu icin gecikti ilk gun gecince test yapmistim 5 haftalikti kan testinde de
Denizinci Misrizeli ben 4. Haftaya girmeden tahmin ettim neredeyse. Erken gebelik testi yaptım orada da silik çıkınca doktora gittim tahlil verdim. Epey erken oldu anlayacağınız.🙋♀️ Regl belirtilerimle aynı belirtilerim vardı ama sürekli oluyordu. Hiç ağrısı geçmeden ben oradan anlamıştım. Şimdi 20 haftalığız çok şükür.