Cigdemveminik busra2512 5+5 de vajinal muayneyle duymştm ama karndan daha erken belki sonraki hafta duyarsınz🥰
sonsuzmasalim busra2512 benim ilk gebeliğimde 5+6da kalp atışı gözükmüştü ve 8 haftalıkken duyulmuştu🤗 şuan bende 5+2 oldum neredeyse aynıyız😍
Ceydaackgz busra2512 ben kalp atışını duyduğumda tam 5 haftalıktı. Özel hastaneye gidiyorsanız dinletiyorlar ama devlet hast dinletmiyolarmış diye duydum
busra2512 Cigdemveminik doktora gitme işini bir hafta daha ertelemek istiyorum ama eşim çok hevesli 😀
busra2512 Cigdemveminik insanın içi içine sığmıyor bi de kalp atışını görürsek daha derin bi oh çekecez inşallah 😊
Cigdemveminik busra2512 inşallahhh🙏🏻🙏🏻 Ama insan oh çekemiyo 🤦♀️ En azından ben öyleyim kalp atışınıda duyduk ama hep korku var içimde
Prensesim2018 Benimde daha cok yeni 4 haftalik benim ne yapmam gerek peki ben yurtdisi dayim ve testle ogrendim hamile oldugumu
sonsuzmasalim busra2512 bilmiyorum doktorum söylemediydi zaten ardından ultrason da yapılmıştı ve bebek görünüyordu bile