tugba_2365 Deryaserkan 9 haftalık. Ben de ilk kan testi yaptıgimda değerlerimden bazıları çok değil ama düşük çıktı, dedim bu kadın niye bişey vermiyo sadece folik dedi diye kaygilanmistim😀 ama zamanı varmis her şeyin işte, yavaş yavaş öğreniyoruz
Aydanaydn Deebg hiç bir şikayEtim yok canım benim mide bulantım falanda olmadıçok şükür sadece sabahları öğlene kadar uyuyorum zor uyanıyorum o kadar 🙈
Deryaserkan tugba_2365 aynen birde yeni herşey yabancı bilmiyon. Kim ne derse hep aklında kalıyo acaba neden bana demedi fln diye hep bir soru işareti oluyo 😂
tugba_2365 Deryaserkan hiç sorma, herkesin belirtisi ile kendini de kiyasliyosun bende niye bu var bu yok diye. Sakinligimizi koruyup bu sürecin herkes için değişebilir bi süreç olduğunu unutmamamız gerekiyor. En büyük düşman stres😐
Ayse-gul Mide bulantılarım başlamış ilac alacak durumda değilim ama tedaviyle olduğunu için estrofem folikasit coraspin bide tiroit yukselmisti onun için kullaniyom
Esrakrc Haftadayım bulantım var ve sadece folik asit kullanıyoruö mıde bulantım ıcın hap verdı ama kullanmıyorum kullanmak ıstemıyorum hap yutamakta cok zorlanıyorum cunku
Busrasalt Bahriye1 bende diafor kullanıyorum ve aynen 10+4 günlüğüz hayırla kucağımıza alalım miniklerimizi 🧿🧿🧿
Hlnmstf Benim ilaç konusunda maşallahım var 😣 tiroid için levotiron, demir için gynoferon, d vitamini için coledan d3 ve fol b-em bebeğim iyi olsun da 😣