Smile0 Arkadaşlar hamilelik sürecinde deodorant kullanımında bir sıkıntı var mı acaba ben arada kullanıyorum ama içimde pek rahat değil bu konuda açıkçası.
nemu63 Smile0 ben en başından beri kullandım canım hiç bir sıkıntı yaşamadım şu an 32+3 günlük hamileyim
28Nisan19 Smile0 zararli yanini bilmiyorum ama 35 haftalik gebeyim en basindan bu yana kullanamadim kokulari hala midemi bulandiriyor😩
Erenveannesi Smile0 emzirirken bile bebeğe geçiyormuş içindekiler yani hamileyken de eminim zararlıdır. Biraz ilkel gelebilir ama ben sabahları avucuma limon sıkıyorum koltuk altıma sürüyorum bütün gün kokmuyor ama ne ter ne de limon hiçbi şekilde kokmuyor yapış yapış da olmuyor kanserden de koruyormuş limon deodorantları çöpe attım siz de deneyebilirsiniz 😊
Mrv_ycgl Smile0 bende rahat değilim ama kokucak insan kullanmasa da. Sık dus alıp deodorant kullandığım halde çok terliyorum önceden böyle değildi
Smile0 nemu63 Koltuk altından emilim kolay oluyor diye korkuyorum aslında ondan ama sizde sıkıntı olmamış bu zamana kadar olmazda inşallah 😊
Gamzekacanlar Makyaj da zararlı ona kalırsa bende kullanıyorum canım 37 ye giricm bi sıkıntı olmadı 😅
Smile0 Gamzekacanlar Koltuk altından emilim oluyor diye tereddüt ettim yoksa tabi makyajda yapılıyor ama ben nadir yapıyorum.
3o_harf Deodorant sıktığım anda nefesim kesiliyordu uzun bir zamandır hindistan cevizi yağı kullanıyorum, tavsiye ederim. Göğüs ucuna, gebelikte oluşan çatlaklara da iyi geliyor😊
Smile0 Mrv_ycgl Bende öyleyim çok terlemeye başladım hamilelikte o yüzden dışarı çıkınca kullanmak şart oldu ama korkarak kullanıyorum işte
Tazeanne0134 Smile0 benim ilk gittiğim doktor kullanma dedi bende kullanmıyorum onun yerine güzel kokan bitkisel esanslar var ondan kullanıyorum bazen ama çoğu zaman onu bile kullanmıyorum çünkü kış olduğu için gerek kalmıyor yumuşatıcının kokusu parfüm gibi zaten 🤭
Smile0 Tazeanne0134 Kış bile fark etmiyor şuan bana hamilelikte terlemeye başladım dışarı çıkınca da insan kendini rahatsız hissediyor.
Erenveannesi Smile0 hani limonu saçlarına süren erkekler vardır ya kıro gelir bizlere bu da öyle gelebilir diye yazdım 😅
Asnb Smile0 canim ben asiri ter kokan biriydim ta ki eczaneden ingiliz karbonati alip hafif sulandirip koltuk altima surene kadar mucize gibi gercekten hic ter kokmuyosunuz💖🎈
Tazeanne0134 Smile0 aynen oyle canım ben elimden yelpaze ile geziyorum 🤭 ama bu aralar biraz üşüdüğümü hissediyorum
Meralll59 Smile0 ben deodorantı cildime çok nadir kullanıyorum.karbonatla koltukaltı mı çoğunlukla siliyorum koku olmuyor.kullanmak istediğim zamanlarda da parfümü kıyafetimin üstüne kullanıyorum.
Meralll59 Smile0 bakkaldan mavi ambalajlı olanını alıyorum onun tanecikleri yok direkt toz vaziyette.avcumun içine biraz döküyorum çok az suyla ıslatıp kltuk altıma sürüyorum.
duygusm Smile0 Solunmaması açısından roll-on tipi deodorant kullanımı daha uygun. İçeriğini de daha doğal olanlardan seçerseniz kullanabilirsiniz.