[silindi] Pamukgelim diyarbakır neresinde oturuyosunuz hangi hastaneye gidiyosunuz önerebilceğiniz bi doktor varmı
[silindi] Mrvm005 öyle gördüğüm beğendiğim şeyi almak istiyorum ama maddi durumdan dolayı kasıyorum almışken en azından işine yarasın giysin bi süre idare etsin istiyoruö bende bi 10lu iki 5 li takım aldm
Mrvm005 [silindi] ahhh ahh o maddi durumu bende dusunup bi turlu his bisey alamiyorum. O kadar indirim goruyorum daha gorurum ya diyip geciyorum.
[silindi] Damla0x sigara kokusundan ben bile cok rahatsız oluyorum öksürük krizine giriyoruö bebeğim nasıl olur düşünemiyorum bile bende ilk zamanlar misafir hiç istemiyorum ne hizmet etcek halim var nede bebeğimin hasta olmasını istemiyorum hele kış döneminde herkes hasta öksürüyo ediyo ama insanlar anlayışsız gelicez diyolar gelme diyemiyosun gelcekler biliyorum benimde oturma odamda bi tekli koltugum var herkese en uzak ona otururum 😂
Damla0x [silindi] Aynen sende benim taktiği uygula bence çünkü diğer türlude ayıp çok o kadar kalkıp geliyor insanlar sizi görmek için , her iki tarafta mutlu olsun hehehe
Pamukgelim [silindi] yeni otogar karşısındayız, Genesis Sezin hanıma gidiyorum, şimdilik memnunuz... Zamanla daha da iyi olur her şey, normak doğum istiyorum ben, siz nerde oturuyorsunuz doktorunuz kim
beriliceannesi [silindi] ben De mart annesiyim 🤗 öncelikle 0-3 ay arasını uzun kollu pamuklu giysiler al. Üstlerine ben bol bol hırka kazak ördürüyorum. Bel kısmı sıkı olmasın. Pantolonları çorapsız al çünkü bir ayak büyüdü diye pantolondan olmak istemeyiz 🤗 ben her kıyafetini organik alıyorum bebeğimin. Daha pamuksu geliyor. 3-6 aylık kıyafetleri kısa kollu alıyorum ancak bebek hırkalarımız da bolca var.
[silindi] beriliceannesi evet altları ayaksız alıcam hırka yelekte almak lazım 3 6 ay arasını kısa kollu alırım yaza denk geliyo zaten :)
Senam19 [silindi] söylediğim gibi aklınıza takılan bir durum olursa etiket atarak sorabilirsjniz elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalışırım😊sizin yaş kaç😊
[silindi] Pamukgelim bende yenişehirde oturuyorum diclekent memorial burhan özel doktora gidiyorum çok kaliteli iyi bi doktor ama cok pahalı genesiste uygun ama cok kalabalık sıra alsan bile kapıda bekliyoruz