[silindi]
Aynen yaa insan kırmakta istemiyor ama senin kararlarına saygı göstermeleri lazım 😊 mesela ben bebeğim doğduğunda ilk kırk gün öyle çok insan gelsin görsün istemiyorum çünkü bebekler anneleri hariç kimsenin mikrobuna bagsiklik kazanmamış oluyor ne kadar çok süt emerse o kadar bağışıklık sistemi gelişiyor anne sutunde bebeği kendi mikropları dan koruyan bağışıklık olduğu için bebeğin senden mikrop kapmiyor ( ne kadar mucizevi birşey ilk öğrendiğimde çok şok olmuştum bu bilgiyi) ama cevredeki insala maalesef öyle değil. Hele yeni doğan bebekleri öpenlere sinir oluyorum ağzındaki bütün mikrop çocuğun suratına yapışıyor 😣 geçen bu konuda tartıştık annemle çok takıntı yapıyormusum ben , evet belki takıntı yaptım bu konuyu ama kuzenimin çocuğu mikrop kaptı misafirlerden kaç saat kapalı odada aynı ortamda tutmuşlar çocuğu misafirlerle çocuk 10 gün yoğun bakımda yattı annesi neredeyse hiç göremedi bebeğini ben böyle bişeyden korkuyorum😖 bu konuda bı kişi kötü olmak zorunda maalesef bence, gelen insalara da bizim diğer koltuklardan uzakta bı koltuk var kiziim kucağımda oraya oturucam 10 dk herkes ağu gugu yapsın sonra emmemiz lazım şimdi falan diye gülerek yatak odasına gidicem ama nabiyim korkuyo insan henüz çok küçükken böyle bı yol buldum nabayim 🙄🙄 sigara içen insanın kiyafetlerindeki sigara kokusunu bile çocuk alıyor düşün durumun ciddiyetini