Hamileler olarak çocuk isteyenlere dua edelim mi?
InSALLAH ALLAH TUM BEKLEYISDE OLANLARI BEBEKLE MUJDELESIN AMINN
Anne18
rabbim sizlere de en kisa zamanda hayirlisiyla guzel evlat haberleri almayi ve saglikli bir sekilde dogurup buyutmeyi nasip etsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor bir imtihan biliyorum Allahim dayanma gucunuzu sabrinizi arttirsin 🤲
Kizim_ve_Annesi amin canim :)
DiplomaliEvHanimi bende mayis ayinin sonunda olmuştum biliyorum o aciyi o yuzden sakin umitsizlige düşmeyin her sey Allahin elinde
Cigdemveminik amin insallah...
Banada dua eder misiniz bir kimyasal bir dış gebelik geçirip ameliyat oldum tek tüpüm yok gecen hafta denedim adetime 10 gün var 🤲🏼🤲🏼
Insallah rabbim tum.osteyen dileyen herkese en kisa zamanda hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hastanelere doktorlara muhtaç etmesin kendi hazinesinden versin inşallah ❤🙇
Bende 30 kasımda adet olup 10aralikta catlatma ignesi oldum 4gundur adet olacağım gibi oluyo bakıyorum hic birşey yok nasil olur bilmiyorum aksam test yaptim negatifti simdi yine ayni adet belirtisi var ama tik yok inşallah hayel kırıklığı olmaz luften dua edin kizlar
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bizimkileri de sağlıklı bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin🤲
Ne güzel kalbiniz var sizinn ❣ 2 ay gecti düşük yaptım acısı geçmedi ama atlattık cok şükür. Yeniden istiyoruz hayırlısıyla nasip olur inşallah. Allah kimseye yasatmasin kaybın büyüğü küçüğü yok 🙏 dualarınıza talibim. 😊
Kızlar ben hatime başladım 26+5 haftalık hamıleyım cocuk sahıbı olmak isteyen herkesi kalbime aldım ama isminizi yazarsanız hepınızin ismini niyetime alırım 🙏 🙂 ❤️
Rabbim isteyen herkese kolaylıkla anne olmayı, kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🌸💕💕
Adimadim Rabbim evlat isteyip dileyen herkese en hayırlı zamanda en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın kimin ne derdi sıkıntısı varsa sular seller gibi aksın Rabbim şifa isteyenlere şifa derman isteyenlere derman borçlarını ödemek isteyenlere kolaylık ev isteyene ev iş isteyene iş versin inşallah 🤲 Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin🤲sağlığımızla sihhatimizle imtihan etmesin Rabbim evlat acısı evlat hasreti çektirmesin güzel mevlam🤲kimin içinde gizli saklı ne duası varsa kabullll etsin güzel Allahimmm🤲