kaan Yenianneeee61 ay bencede artık su zaman geçsin de doğuralım çok yoruldum 🤯 15 aylık oğlum var 33 haftalık hamileyim bir an önce 4 hafta geçsin istiyorum 🥰🤪 kafayı yicem yoksa
akrky Yenianneeee61 bizde 38+5. 34. Haftada doktor 3 hafta daha durur inşallah dedi şimdi de gelmek istemiyor hanımefendi 😀 artık sabrım kalmadı zorlaşıyor her gün daha fazla
Gamze0144 Yenianneeee61 evet artik doğsunnn.bende 34 haftaligim uyuyamiyorum uykular haram oldu yaaa bu saatte herkes uyuyor hele de eşim mışıl mışıl yatiyor bense oturdum uykuyla cebellesiyorum.yaramaz oğlum icimi delecek gibi uyutmuyorrrr😣😣benim bebis daha küçük ama bende doğsun istiyorum
Binim Gamze0144 esinin yanında uyurken senin oyalancak biseyler araman gıcık ediyo dimi en azindan dogsun da uykusuz kalmama degsin diyosun 😊🤣
Beyzaok12345 Bende sizdenim kızlar 38+3 ama kızçem hiç gelcek gibi değil aşırı aşırı hareketli bugün maşallah ama hiç belirti yokkk😒😒😒
Aliannesiyim Evet sık idrara çıkardım ama bu aksam her bardak suyu beş dakika içinde bırakmaya gidiyorum😒 38+3 üm bende ama asla belirtim yok. Ntsde sancı var ama ben hissetmiyorum suyumda azıcık azalmış
Sema1994 Aliannesiyim ozmn dpgumn yakindr gene sende bi belirtiler vr anam bnde oda yk 38..5 gunluguz 😁
Tugba40 Binim kesinlikleeeee😊 valla uyusam hep uykum var uyuycam da bi yanıma yatıyorum yanlarım ağrıyor diğer yanıma dönüyorum oram uyuşuyor 😂
LifeandFeel Asaf32 hergün nst tansiyon su takibi yapılıyor canım 42 ye doğru hala sancı açılma olmazsa yatıracaklar inş oda ben istiyorum diye bekledik