Minnos12anne Kizlar meraba bn size bisey sorayim bnde 37+4 oldum da berbk hareketleriniz ne drumda acaba bn onceden cok hissederdim son bi haftadr sanki azaldi doktor a 25 inden gttim 8 ile 10 defa hareket etmesi lazim dio edio ama boyle sert degil gbi
Deletedmom6 Alya123 Benimde düzensiz arada sancım olup geçiyor takip etmeye çalışıyorum bir daga olmuyor😄
Tazeanne0134 Deletedmom6 bende de yok kuzum geçen sancı yüzünden hastanede yattım doktor yatış verdi akşama kadar ama tık yok hâlâ 🤷🏻♀️🥺
Hanmet Mineebd neden sezeryan olacaksın ? Bende 37+3 teyim ama doktor bişey demiyor sezeryan veya normal diye 😔
Kubuuu1 Deletedmom6 doğuma kadar 3500 olur inşallah eğer gününü dolduruşa ama bizimki biraz minyon çok iri değil ilk doğum olduğu için de doktorum bu şekilde daha iyi diyor ☺️ bizimki en başından beri çok hareketliydi şu anda da özellikle geceleri çok hareketli oluyor yeri de daraldığı için canımı acıtıyor baya
Deletedmom6 Kubuuu1 Vencede 3500 bence gayet iyi ideal bir kilo maşallah 🥰 Işte benim daha önce karnım şekil değiştirirdi ayağı dışarı çıkardı resmen ama şuan öyle değil artk😔
Tazeanne0134 Deletedmom6 evet hastanede yattığım gün 36+6 haftalık hamileydim şimdi 37+3 haftalık hamileyim evet canım çok şiddetli sancım vardı ve göndermemişti doktorum işte ama akşam sancım çıkmayınca nst'de gönderdi bugün de kontrol için gidecem bakalım paşam kaç kilo oldu en son 35+3'de gittim o zaman 2.600 gr boyuda 48 cm'di sen kaç haftalık hamilesin boyu kilosu kaç
Kubuuu1 Deletedmom6 ben çok kilo almadım son zamanlarda da aldığın hep kızıma gitti ayağını dayadiginda hissediyorum hala ama her bebek her hamilelik farklı bu haftalarda hareket azalması normal çünkü her zaman aynı olmuyor bazen çok hareketli bazen sakin ☺️
Deletedmom6 Kubuuu1 Ewet zaten doktorumada söylüyorum her zmn hareketleri kısıtlandı diye bir sorun olmadığı için endişelenmiyorum.
Deletedmom6 Tazeanne0134 Hayırlısı olsun inşallah. Bende şuan 37 haftalığım 36 da 2600 2700 kiloydu . Bugün öğle hastaneye gidicem bklm ne kdr olmuş