Deletedmom6 hllaltas25 Maşallah kilosu biraz ıyimis insalah 40 a kdr beklmezse sorun olmaz 4 kiloyu geçerse normal doğum yapmazlar
hllaltas25 Deletedmom6 3600 3700 den sonrası biraz zorlamaya başlıyor dedi doktor boy dezavantajı da var ama denemek istiyorum doğal süreci
Bulutcuk nurbyrm44 bende doktoruma çatı muayenesi olduğunda nişan geliyormuş dedim burada okumuştum geç yapabilir miyiz çatı muayenesini dedim eşimin izin durumundan dolayı ben kadar geç o kadar iyi
nurbyrm44 Bulutcuk Doktorunuz bişi dedi mi peki siz öyle söyleyince çatı muayenesinden sonra nişan gelmesi konusunda yani
nurbyrm44 Deletedmom6 Valla bende merak ediyorum açıkcası nasıl olacak çatı muayenesi korkmuyorum ama çekinmiyo da değilim gerçi özel bölgeme ağda da yaptırdığım için bismillah der çıkarız çatıya da 😅😄
Deletedmom6 nurbyrm44 Ewet ya şuan utanıyoruz ama aslında saniyelik bişey utanılacak bişey değil ama napalım 🤷♀️
Feyzzzz Deletedmom6 valla salı günü 37 oluyorum inşallah ve nidicard ilacımında son günü (sancı olmasın diye) dört gözle bırakmayı bekliyorum sonra her an gele bilirr😍🙏🏻
Metehan2121 Deletedmom6 bana sezaryen gibi görünüyor dedi bebeğimin kilosundan dolayı iri ve tombik bir bebekmiş maşallah sünhanallah rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin 🧿
Alya123 Deletedmom6 🤦🏻♀️ Ne zaman gelecek diye bekliyorum 😒 artık ne uykum var ne doğru dürüst oturup kalkabiliyorum 😣 allahım hayırlısıyla bi alsam kucağıma 😑
Alya123 Deletedmom6 sancım var ama açılma falan yok 🤷♀️ Üstelik sürekli bel ağrım oluyor tam diyorum ki işte şimdi 😂 bir duş alıyorum hoooop ağrılar geçiyor kasılmalar devam 😁
Esrag esraceylan aynı şeyi bende yaşıyorum şuanda.37+4 üm.o kadar terliyorumki gece üstümü açmaktan soğuk algınlığı oldum.bebek te artık aşağıya indi.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Deletedmom6 Alya123 Benimde düzensiz arada sancım olup geçiyor takip etmeye çalışıyorum bir daga olmuyor😄
Tazeanne0134 Deletedmom6 bol bol sancı ağrı uykusuzluk bacaklarımda uyuşukluk gibi bi ağrı bunlar dışında başka bi sıkıntım yok elhamdülillah