Hulyya Senatorun Bnde 19 +3 aşırı derece gece leri hazımsızlık var karnım çok sert şişkinlik oluyor bu arada aşırı derecede akıntım oluyo
Senatorun Hulyya bende ayniyim ozellikle aksam yemeginden sonra catlicak gibi oluyorum alttan ustten butun gece gaz cikartiyorum
Aslima Ireml bende 13. Haftamdayım elimde dokunuyorum şeyimin tam üstünde şişlik var benimde mi assagida acaba. Yukarı ne zaman çıkar ki
Senatorun Aslima 18 inci haftadayim suan tam gobek deliginin altindaymis bebis senin daha cok altlardadir canim
Mucizebebegim3 Senatorun 20.baftaya geliyorm bendede ayni durum var kasiklarmda agrilar oljyor doktorm rahmin genisliuor normal dedi .Ama blmiorm bu tarz agrilar hep bizi.korkutuyor sanrm
Senatorun Mucizebebegim3 of kesinlikle benide cok korkutuyo bu kasik agrilari birde internette cok sey okuyunca insan etkileniyo
Kbraltn Benin sag bacağımda agrı var 18+3 üz ve hareketlerini hissetmiyorum sanki hamile değilim hep bir korku var
Senatorun Kbraltn bende halaa daha hissetmiyorum ilk hamilelikte 22 ye kadar hissetmeyebilirmisiz ama benim kasik agrilarim oldugu icin bi hamilelik seyini yasiyorum birde gobek inanilmaz cikti hele aksam yemeginden sonra cok fena
Mucizebebegim3 Senatorun kesinlikle en cokda bu haftalarda ogrenilen rehim kisalmasi olayi kafa karistiryor Allah basimiza vermesin insallah 🙏♥️
kitapkurdu Senatorun benim de o haftalarda çok ağrım olurdu gece uykudan uyanırdım 21.haftadayız geçti çok şükür 😍
Senatorun kitapkurdu yaaaa bende su detayliya falan bi gitsem bi oh cekicem bi nebzede olsa 😭 4 ay ful kustum yeni yeni kendime geldim derken simdide gazdan bile sancim oluyor catlicak gibi hissediyorum her asamasi hamileligimin zor geciyor
Aslima Senatorun aynen altta çünkü bende hissediyorum altta olduğu. Ne zaman yukarı çıkar acaba senin ne zaman cıktı mesela yada kişiye göre değişir mi ki bu
Senatorun Songsong sorma bende gazmi bebekmi anlamiyorum ozellikle ilk hamileligim oldugu icin ney nedir ne agrisidir inan bilmiyorum anlamaya calisiyorum
Senatorun Ireml ayyy canim benim olsuun bol bol yat dinlen 💕 ilk hamileliginmi senin peki 16 da hissetmen supermis, benim karnimda inanilmaz cikti sanirim ic karnimiz kucuk cunku benle ayni haftada olup karni hic cikmayanlar var ben sok oluyorum
Ireml Senatorun evet canım ilk hamileliğim bende bu kadar erken beklemiyordum ama gayet net hareketler anlasilmicak gibi değil yani daha onceleri de hafif tek seferlik kayma gibi şeyler hissediyordum ama meğerse beğenmiş.onlardsanetlestikce anladim bebek oldugunu🤭 bugun de cinsiyetöğrendik sonunda erkekmiş 😊 iç karın meselesi doğru demekki ya bizimki darmış demek🤷♀️
Senatorun Deletedmom386 cok gecmis olsun canim benim simdi gordum yazilanlarida ben gectigimiz sali doktordaydim hersey yolundaydi cok sukur birde benim kasik agrim nerdeyse 10. haftadan beri benimle cok siddetli olmadigi icin hersey suan icin normal gidiyor cok sukur kotu dusunmemeye calisiyorum
Deletedmom386 Senatorun benimde erkenden ağrılarım olmuştu hiç korkmamıştım rahat davranıyordum bebek yerleşiypr falan diye. Ama sonunda kaybettim. Sen bence baktır alttan muane et. Rahimde kasılma varsa ultrasonl görmüyolar.
Senatorun Deletedmom386 anladim canim yorum atan cogu kiside ayni durum varmis hangi kasilmalar tehlikeli degil onun icin doktoruma tekrardan bu konuyu danisirim cok tesekkur ederim
Mrym005 Songsong Bende 19+5 oldum. Aynı belirtiler var. Birde saga yatinca karnimin icinde boşlukta kayiyormus gibi hissediyorum