Senatorun Kizlar ben suan 18 haftaligim tam yaklasik bir haftadir karnimda inanilmaz bi kasilma var ozellikle aksam yemeginden sonra boyle baski agri cok oluyor kasiklarimda sizin nasil geciyor kasik agrilariniz devam ediyormu
hilal_yener Senatorun benim kasık ağrım hiç olmadı sadece midem yanıyor ağrıyor bazen o da galiba kahveden kaynaklı oldu kesince geçti
Deletedmom386 Senatorun canımben seni korkutmak istemem ama doktora gidip alttan muayene ol. Bende kasık ağrısı çektim. 19.haftada normal doğum yaparak bebeğimi düşürdüm. Korkup stres yapma lüten ama doktor muayenesi ol mutlaka alttan baksın. Ultrasonla hiçbirşey çıkmadı taki alttan bakınca rahimde kasılma olduğunu söylediler ve bebeğimi kaybettim
Ireml Senatorun 18+3 'ün şuan benim 14. Haftadan beri plesenta aşağıda yatıyorum hep ayakta durunca veya oturunca hep sancim oluyor 😫 karnım büyümeye başladı hareketleri 16. Haftadan beri net hissediyorum git gide kuvvetleniyor cok sık idrara cikma halimiz şimdilik durumumuz böyle yata yata büyüyoruz 😊
Senatorun hilal_yener benim mide yanmalarim yedigim seye gore degisiyor ama bu ara inanilmaz bir gazim var hatta gaz sancisi bile oluyor bazen
hilal_yener Senatorun benimde oluyor yediklerimizden kaynaklı onlara biraz dikkat etmemiz gerekiyor midemize dokunuyor
Senatorun Civcivim_34 ayyy cok tuhaf degilmi bazen zor yuruyorum kasilmalardan 🥺 sen hareketlerini hissetmeye basladinmii
Mickeylover Kasık ağrısı yaşadım bende bir gün boyunca korktum gaz problemiydi sanırım. Geçti sonra ama tedirgin etti. İlk gebeliğim olduğu için hareketleri de anlayamıyorum hissediyorsam da. Kontrolü iple çekiyorum durum nedir diye görmek için
Senatorun Mickeylover bende ayniyim kesinlikle simdi allahin izniyle iki hafta sonra detayli ultrasonum olucak ins onuda atlatiyimda biraz daha rahatlicam belki sonrasinda hareketlerinide hissetmeye baslarim 🥺 benimde ilk hamileligim
Civcivim_34 Senatorun evet canım hissediyorum artık yarın 19 haftalık oluyoruz biz elimi koyuncada hissediyorum oynadığı zamanlarda çok güzel ama ya
Mickeylover Senatorun aynen benimde iki hafta sonra detaylı ultrasonum 🙏🏻 İnşallah iyi geçsinn ikimizinki de 🙏🏻
Duamucizem Civcivim_34 cnm benm yavaş yavaş hissediyor gbiyim ama eşim elini koyunca hissetmiyor daha benim yakalandığım an oluyor ama emin değilim gaz mi bebek mi kayıp gidiyor bazen dokunup kaçıyor gbi
Duamucizem Mickeylover benimde 13 ocakta ayrıntılı var telaşla bekliyorum ıns herşey yolunda gider tam anlamıyla hissetmeye başlamadım daha
Civcivim_34 Duamucizem Bebek bence ya gaz kendini belli ediyor zaten dün gece karnımın her yerine gezip durdu gayet hissettim elimi koyunca eşim uyumasa belki hissederdi oda elini koyunca
heyecanlibekleyisim Duamucizem bebek ooo kalp gibi atiyorsa😍😍😍ben 19+6yım ve 18+4 haftayken hissettim cok guzel bi duygu🌺🌷🤰
Senatorun Deletedmom386 cok gecmis olsun canim benim simdi gordum yazilanlarida ben gectigimiz sali doktordaydim hersey yolundaydi cok sukur birde benim kasik agrim nerdeyse 10. haftadan beri benimle cok siddetli olmadigi icin hersey suan icin normal gidiyor cok sukur kotu dusunmemeye calisiyorum
EbSa Bizde 18+1 olduk 1 haftadır ara ara sanki içerken birşey saniyelik dokunuyor gibi oluyor yada karnımın altında seyirme oluyor anlıyorum onun olduğunu 🙈 sanki açken ve akşamları daha fazla oluyor 😅 tabi çok hafif olduğundan daha iyi hissedebileceğim günleri bekliyorum ❣️
Aslima Ireml bende 13. Haftamdayım elimde dokunuyorum şeyimin tam üstünde şişlik var benimde mi assagida acaba. Yukarı ne zaman çıkar ki
Senatorun Ireml ayyy canim benim olsuun bol bol yat dinlen 💕 ilk hamileliginmi senin peki 16 da hissetmen supermis, benim karnimda inanilmaz cikti sanirim ic karnimiz kucuk cunku benle ayni haftada olup karni hic cikmayanlar var ben sok oluyorum
Songsong Ben de 19 .haftadayım ve karnımda sankı bi gaz dolanmas,içimde hava gezintisi, balık hareketi gibi gıdıklanma gibi bişi oluyo ilk basta nefessiz kaldım sandım sonra sonra sanırım bu bebeğin hareketi sanıyorum🤣cok ılgınc ya
Senatorun Songsong sorma bende gazmi bebekmi anlamiyorum ozellikle ilk hamileligim oldugu icin ney nedir ne agrisidir inan bilmiyorum anlamaya calisiyorum
Mrym005 Songsong Bende 19+5 oldum. Aynı belirtiler var. Birde saga yatinca karnimin icinde boşlukta kayiyormus gibi hissediyorum