Ben bir aydır bu ağrıyı yaşamaktayım. İki bacağımın arasında çok net bir vajinal/çatı ağrısı. Yürürken yatarken kalkarken. Hele ki yorulduysam çok can yakıcı oluyor 😔

RenginBuse 34-35de benim de çok oluyodu ama şuan 37ve gayet güzel şükür bide ben magnezyuma başladım belki ondandır kemik ağrılarına iyi geliyor

gulsum1214 Merhaba! Bende aynı dertten muzdaribim bugün hergünkünden kötüydü kalkamadım sanki vajinama tekme atmışlar penguen gibi yürüyorum. 32 haftadayım acaba nedeni nedir ben magnezyum da içiyorum 🧐

edward bende aynı haftalarda iken çok şiddetli idi ve giderek artmakta. Asla azalmıyor. Artık eşim ellerimden tutarak yürütüyor. Gece yatmadan önce bacak arama yastık koyuyoruz o biraz hafifletiyor. Magnezyumda içmiyorum ben siz hangi ilacı kullanıyorsunuz

Baya yaygınmış 😅 insanın yürüyüşünü bile bozuyor

Bende 22 haftalikken basladi suan da hala suruyor 28 olduk acaba bi zarari varmidir dokrorunuza sordunuzmu ve kuyruk sokumum da agriyor yurt disinda yasadigim icin burdakler hep normal diyor

Zuzi doktorum son haftalar olduğu için baskı yapıyordur dedi. Ama sizin baya erken başlamış. 🤨

Benimde vajinam sağ tarafı sanki bi damar çekiliyomuş gibi oluyor aynı şeydenmi oluyor sizdede gece bitarafa dönerken çok acıyor geriliyor sanki koltuktan kalkarken falan zor oluyor öyle bişeymi

RenginBuse 34+6 bende aynı durumdayım ağrım oluyor çok fazla ördek gibi yürüyorum 🤦‍♀️

RenginBuse bende 29+1 haftadayım son birkaç gündür aşırı zorluyor.Gece yatarken dönerken özellikle sağ taraf çok ağrıyor.Acaba neden bende merak ediyorum.

Aynı durum bende de var üstelik daha yeni 20 hafta olduk. Ben de başlık açmıştım ama kimse yazmadı neyse ki buraya yazmışlar. Neden olur tehlikeli mi öğrenen varsa çok sevabı olur yürüme şeklim bile değişti😂 dr bebekle ilgisi yok dedi ama hamilelik öncesi bu durumu hiç yaşamadım. Cevabından tatmin olmadım.

1. Haftadayım ilk zamanlarımdan beri ara sıra oluyo beni çok tedirgin ediyo sinirlerim bozuluyo dr yorulunca olur ddi ama bence alakası yok

s_koc doktorum dayanılmayacak duruma gelirse ilaç takviyesi başlatacağını söyledi canım, 27 haftalıkken başladı hala devam ediyor

gulsum1214 magnom diye okunuşu . Benim 1 yaşında kızım var onda bakamıyorum ağrıdan sancıdan 36-37 haftalar da doğum etsem çok iyi olur ya