Nurcan__ Beyzamse bende 35 haftalığım. Randevuyu nasıl alıyorsunuz, bu haftada kabul ederler mi acaba gitsem. Birde doğum doğumhane oda vs hakkında bilginiz var mı
Beyzamse Nurcan__ odalar güzel doğumhane görmedim 0 (312) 204 40 00 burayı arayıp randevu alabilirsin ama bakarmı bilmiyorum
OlgaArslan Beyzamse çok uygunmuş bana neden yok dediler ki yaa 😡 normal doğum fiyatı mı sezaryen mı canım benim ilk sezaryen çünkü. Çok sağol bilgi için
Nurcan__ Beyzamse merhaba, siz kaçıncı haftada başladınız oraya gitmeye. Aradım 24. haftaya kadar alıyorlarmış. Gidip yinede doktorla konuşsam bi şansım olur mu sizce 🙁 müge hanıma randevu almıştım çünkü randevuda sormadılar haftayı
OlgaArslan Beyzamse şaka mı gerçek mi 😱 çok fazla uygun bu fiyatlar araştıracağım orayı çok teşekkür ederim
Seda_yazar yaseminligunler canım sosyal medya kullanmıyorum ama burdan özel mesajlaşmadan istediğin zaman yazabilirsin paket almadım ben hastanenin demirhayat sigortası var onu yaptırdım oda paket gibi herşey içinde ama daha uygun fiyatlıydı
bilgihamile Oznurcevik Yaa tuh ben simdi sadece bi dlguma 3750 vericem her gittigimde 110 oduyorum zaten. O zamanlar alsaydim.paketi cok iyi olurdu .. tesekkur ederim cok yanitiniz icin
Merveacikbas Mutlu_anne2 ya bende orda dogum yapicam ama bir kac gun once sancilarim oldu nstye baglandigim yerde hep dogum oluyordu boyle davranislari falan hic hosuma gitmedi sen nasil hissediyorsun kendini birde özel oda vermiyorlar yer yok diyip 7 kisinin ayni odada kaldigi yeri veriyorlar
Mutlu_anne2 Merveacikbas bende perşembe günü nts ye girdim gayet güler yuzlulerdi hatta bebeğin kalp atışıni bulamadı kız 15 dakika uğraştı nerdeyse sonra sürekli gelip gidip kontrol etti özel oda içinde önceden baş hekimle konuşup ayirttirabiliyormussun
Smybgrack Ftmnrr İşte canım oralarda bi tadığın olsa hemen alırlar ben o şekilde gittim de torpili olmadanda kayıt olanları gördüm o yüzden söyledim
Ftmnrr Deletedmom0990 malesef alamadım suan 6 haftalıgım randevu tarhine 10 haftayı geçiyosun diye vermediler o kadar üzüldümki tıp fakulteside almadı evime tek arabayla olan hiç bir hastane yok başka
Ftmnrr Deletedmom0990 ya zaten yeni öprendik çok geç kalmıssınız diye kızdı resmen sekreter ama ben daha yeni öğrendim yeni kesinleşti dedim malesef dedi