OlgaArslan Beyzamse ben orayı aradım kadın doğum yok bizde demişlerdi niye öyle dediler ki. Fiyatları nedir bilginiz varsa paylaşırmısınız
Beyzamse OlgaArslan hayır ya ben şuan 35 haftalık hamileyim hep oraya gittin muayene ücreti 60 tl çok ilgili herkes Doğum da sadece 2000 tl
Beyzamse Nurcan__ tufan arslanca doktorun mükemmel ilgili muayene sadece 60 tl hemde yirmi gün içinde geçerli Testlerin çoğunu devlet karşılıyor bazılarına 20 30 lira ödüyorsun sadece
Yasmin1 Deletedmom0990 15. Haftamda başka şehirden geldim ve baktılar bana Sıkıntı yaşamadım bence doktor ve hastane değiştirmekte sıkıntı olmuyo
Ftmnrr Deletedmom0990 malesef alamadım suan 6 haftalıgım randevu tarhine 10 haftayı geçiyosun diye vermediler o kadar üzüldümki tıp fakulteside almadı evime tek arabayla olan hiç bir hastane yok başka
Smybgrack Ftmnrr Telefon ile alınmıyo önce hastaneye gidip sekreterlikten numara alıp yeni gebe kaydı açtırmak istiyorum diyosunuz eğer haftanız küçükse alıyolar ben 9.haftamda gittim ama orda bi tanıdığımız vardı o almıştı torpille yoksa almıyolar
yaseminligunler Seda_yazar bende meltem hocaya gidiyorum sen dogum mu yaptın suan kontrolleremi giidyorsun sadece
Nurcan__ Beyzamse bende 35 haftalığım. Randevuyu nasıl alıyorsunuz, bu haftada kabul ederler mi acaba gitsem. Birde doğum doğumhane oda vs hakkında bilginiz var mı
yaseminligunler Seda_yazar dogum paketimi aldın pekii yaseminkaracasari benim instagramdan eklermsnz dogum hakkınızda bilgi almak isterim ben daha 16 haftalıgım hem meltem hocaya hemde cebeci tıp fak gidiyprum
OlgaArslan Beyzamse çok uygunmuş bana neden yok dediler ki yaa 😡 normal doğum fiyatı mı sezaryen mı canım benim ilk sezaryen çünkü. Çok sağol bilgi için
Seda_yazar yaseminligunler canım sosyal medya kullanmıyorum ama burdan özel mesajlaşmadan istediğin zaman yazabilirsin paket almadım ben hastanenin demirhayat sigortası var onu yaptırdım oda paket gibi herşey içinde ama daha uygun fiyatlıydı