Smybgrack Adsmyr Doğuma ücret yok canım sezeryan olursan özel bölümünde 500 veya 1000 mi öyle bişey ödüyosun diye duydum
haklisinesracim Deletedmom0990 GATA da doğum yaptım 4 ay önce sancı odasında tek başınaydim sürekli muayene oldum doktorlardan ziyade ebeler tam bir geri zekalıydı hiç bağırıp nazlanmamış olmama rağmen lavaboya gitmek istedim diye ayrı ayrı 3 kişiden azar yedim. Astım hastası olduğum için eşim sürekli sormuş ebelere eşim nasıl zorlamayın hemen sezaryen yapın çok tıkanıyor o filan demiş biraz pirpirikli üstüme çok düşer o yüzden ebeler bana laf etti hep ben bişey demiyorum eşim soruyor diye yani. Doğum masasına geçerken elimden bile tutmak istemediler yardımcı olmadılar ama bağıran çağıran tiplere yardım ediyorlardı yani kızarak da olsa. Doğum sonrası daha bir fena çocuğumun emmedigini söylediğim halde mama vermediler emer emer bişey yok gazdan ağlıyor dediler ki bebeklerin 2 3 hafta asla gazı olmaz bu kadar cahiller yani. Zubeydeyi de önermem orda refakatciye bile izin yok sezaryen de olsan normal de dogursan teksin. Özele git ya da Ankara şehir hastanesine git
Mervensr Mervekr bu gidişle bende şehir hastanesini tercih edicem galiba ama ilk doğumum olacak, ebelerin kötü tavrı yada herhangi bi doğum travması yaşamak istemiyorum, özellere de çok para vermek istemiyorum çok arada kaldım resmen
Mervekr Mervensr dün birisi bir post açmıştı şehir hastanesi hakkında orda bir bayan yazmış ben orda dogum ettim cok da memnun kaldım diye ebeleri fln çok ilgiliymiş hic azarlanmamis kadin ekip olarak dogum yatiriyorlarmis ve doktolar çok ilgiliymis odalar da iki kisi ve tek kisilikmis temizmis yemekleri calnda guzel ama tuzsuzmus tuz goturun diye yazmis 😁ben doktorumdan memnun olduğum için degistirmedim hastaneyi dün ki yorumda yorumda beni rahattlatti acikcasi
Mervekr Mervensr ztn özel olan her hastane de iyi olmuyo bence devlet hastaneleri daha iyi doğum konusunda şehir hastanesi de büyük bir hastane olası kötü bir durumda allah korusun müdahale edecek bir çok doktor olur diye dusunuyorum tabiyki kadar sizin😊😇
Mervensr Mervekr demi yaaa yorumlarınız beni de rahatlattı içime daha çok sindi, bikaç kişi yorumlarda 15 kişi gelip açıklık kontrolü yapıyo hasta bakıcısı da dahil falan yazmışlar endişelenmiştim biraz açıkçası
Kismett Deletedmom0990 esengül diye bi doktor var ben cok memnunum ama sadece muane icin gidiyorum dogumu ozelde yapacam.
Mervekr Deletedmom0990 rica ederim aynı hastanede inci diye bir doktor daha var sayadini pek hatirlayamadim bir defada ona muayene oldum onun içinde iyi şeyler duydum düşünürseniz aklınızda bulunsun
Ceyo00 Burcu156 bende ücretli doktora gidiyorum canim hoca bölümüne 189 veriyorum aylık ücreti sezeryanda giriyor ama normal doğuma girmiyor
Ftmnrr Mucizebnm bana özhan özdemir ve mustafa ulubayı önerdiler büyük ihtimalle özhan özdemire gideceğim ilk gittigim için randevusuz gitmiştim randevusuzları 6 numaralı polklınıkte baska doktor muayene ediyomustu adını bilmiyorum ama cok iyiydi
Nurcan__ Telefonda kabul edilmediğini söylediler ama yarın gidicem doktorla bi konuşup şansımı deniycem bakalım inşallah olur