Mervensr ezgiburakpamir yoğun bakımı yokmuş maalesef, muayne ücreti sigortalıya 90 tl, ama altta bi arkadaş yorum yazmş odaları kirli diye bi bakın isterseniz
Nusya10 SedaveSusam aaa çiğdem hoca ayrılacak mı bende düşünmüştüm kendisini sosyal medyadan takip ediyordum
Ftmnrr Bsra-korkmaz hacettepe beni 7 haftalıkkn almadı ocak sonu randevu veriyoruz o zamana 11 haftalık olursunuz diye ama mhrs den gataya 15 ine randevu aldım erkene yoktu yinede gunum gecmeden bi gidiyim danısıyım dedim gittim direk sıra verdiler sordum randevum yok sıra alabılır mıyım diye tabi dediler 20 hafta için bişey diyemem ama hiç sormuyolar bile sıra verirken kac haftalıksınız diye sadece gebe olsugunuzu belirtmenizi istiyolar
Adsmyr Ftmnrr Hacettepe ücretli bölümü kabul ediyormuş ddiler ama bnde görüşmedim kesin bilmiyorum burda bi arkadaş yazmıştı
Ftmnrr Adsmyr evet ücretli bölüme istersen kabul ederiz dediler ama eşim asgari ücretle çalısıyo bir sürü eksiğimiz olacak bebek içinde o yüzden o parayı bebegımıze harcarız diye düşündüm şu an gataya gidiyorum
Smybgrack Bsra-korkmaz 20.haftada mümkün değil canım almazlar ben 7 haftalıkken gittim ve orda bi tanıdığımız vardı onun sayesinde girebildim
Smybgrack Adsmyr Doğuma ücret yok canım sezeryan olursan özel bölümünde 500 veya 1000 mi öyle bişey ödüyosun diye duydum
Nurcan__ Beyzamse merhaba, siz kaçıncı haftada başladınız oraya gitmeye. Aradım 24. haftaya kadar alıyorlarmış. Gidip yinede doktorla konuşsam bi şansım olur mu sizce 🙁 müge hanıma randevu almıştım çünkü randevuda sormadılar haftayı
Mervensr Mervekr bu gidişle bende şehir hastanesini tercih edicem galiba ama ilk doğumum olacak, ebelerin kötü tavrı yada herhangi bi doğum travması yaşamak istemiyorum, özellere de çok para vermek istemiyorum çok arada kaldım resmen