Yenihamile11 Mujde- Bende internetten almayı düşünüyorum fiyat farki cok var mustela ve vitamin,probiyotik almak istiyorum ama güvendiğiniz site var mi sormak istedim
Mujde- Yenihamile11 ben trendyol ve hepsi buradaya baktım canım Mustela ürünleri için ama diğerleri için bi bilgim yok ne yazık ki 😔
_elsm_ Yenihamile11 ben İnternete pek güvenemiyorum açıkçası trendyolda sahte ürün gönderimi oluyormuş galiba
04052016mh _elsm_ neredeyse tüm çeyizimi küçük ev aletlerimi ve buzdolabı, televizyon çamaşır makinasını Trendyol dan aldım hepsi garantili ürünler başka sayfalardan alamıyorum ama trendyol dan gözüm kapalı alırım asla sahte ürüne denk gelmedim canım
Terspektif Mujde- bende sadece şampuan eksik canım o yüzden sadece ona bakıyorum ama gerçekten seti daha mantıklı 👍
Mujde- tugce67-67 yenidoğan için şampuan,pişik kremi birde vücûd losyonu dediler canım benim de ilk hamileliğim sorarak öğreniyorum çevremden 🙈😊
04052016mh Mujde- doktoruma çatlak kremi sordum ve yağ falan işe yaramıyor dedi iki krem ismi verdi biri mustela çok etkili doğal dedi bebek ürünleri de var hiçbir zararı yok ne hamileye ne bebeğe dedi 😊
Mujde- 04052016mh Bende alıyorum trendyol hepsiburada dan bende henüz daha hiç bi olumsuzluğa rastlamadım
04052016mh Mujde- vala bende aldım hala da alıyorum hiç sahte ürüne denk gelmedim geleceğimi de sanmıyorum 😊
_elsm_ Yenihamile11 şurup alan biri olmuş ve ürün sahte çıkmış ne kadar doğru bilemem ama mesela ben vitamin almayı düşünüyordum satıcının eczacılıkla alakası yoktu
ozgeerdogan09 Nur_iayn34 vücut losyonu 300 ml pişik kremi 100 ml şampuanı 500 ml masaj yağı 110 ml bide çantası var Bunlar en büyük boyları canım