Mujde- Merhaba Herkese; Yenidoğan bebek bakım ürünlerinden Sebamed mi yoksa Mustela mı ? Bu yıl sonu indirimleri varken alayım diyorum. Siz hangi ürünleri tercih ettiniz? Yardımcı olursanız sevinirim çok.
Sweetblonde88 Mujde- imkan varsa mustela. Sebamed çok kuruttu bize iyi gelmedi. Bübchen ve hipp de başarılı. En iyisi mustela
Mini9 Mujde- sebamed hakkında bilgim yok ama şampuan olarak mustela kullanıyorum, pişik kremi olarak sudokrem almıştım ama şimdilik saf zeytinyağı kullanıyorum
Oyku10- Mujde- instagramından mühendisinoğluna bakabilirsin canım orda hem çok çeşit var hemde bütçene göre alabilirsin
ozgeya Mujde- İçerik olarak Mustela,15 ydır Mustela ürünleri kullanıyoruz.Sebamed içerik olarak pek masum değil.
_elsm_ Mujde- ben mustela almayı düşünüyorum instagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var takibe almaya değer ürünlerin içeriklerini de paylaşıyor bakabilirsiniz iki ürünü karşılaştırmış olursunuz böylece
Nurcan126 Yorum okudumda sebamed aldım a pişman oldm daha doğmadı bebişim mustela alsymişim keşke ddm
ozgeerdogan09 Mujde- ben eczaneden mustela yenidoğan seti aldım İnternetten yüksek görünüyor fiyatlar eczane satışı 280 Tl bilgin olsun canım ona göre bak sende hangisi işine gelirse
Mujde- Terspektif Yenidoğan bebek seti olarak uygun fiyatlara var canım trendyoldan 168 TL olarak pişik kremi,şampuanı,vücut olayını olarak bu şekilde set daha mantıklı bence 😊
Yenihamile11 Mujde- Bende internetten almayı düşünüyorum fiyat farki cok var mustela ve vitamin,probiyotik almak istiyorum ama güvendiğiniz site var mi sormak istedim
Terspektif Mujde- bende sadece şampuan eksik canım o yüzden sadece ona bakıyorum ama gerçekten seti daha mantıklı 👍