• Gebelik
  • boş gebelik olsa da uyuşmazlık iğnesi yapılır mı ?

buseonline, başlığı Lütfen bakın kızlar 😔 olarak değiştirdi.

buseonline 9.haftana kadar bebeğinde kalp atışında görülebilir geç döllenme olabiliyor bazen inşallah Allah gönlüne göre verir 🙏💞✨

buseonline acele etme canım bekle bir kaç hafta daha bide ultrason cihazıyla da alakalı Benim arkadaşımda özele gidiyor bebek saklanmış hatta doktoru demiş başka yerde olsaydın bu bebeği göremezdin ve boş gebelik diye alırlardı oda kalp atışını duymadı için rahat olsun stres yapmamaya çalış Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz

buseonline sabırlı olun biraz daha bekle evet zaman çok zor geçiyor ama hayırlısını dile inş. Gönlünün muradı olur

buseonline kuzum başka bir doktora git kontrol zamanını beklemeden ve gitmeden önce tuvalete aşırı derecede sıkış patlıcak gibi ol sıvı olarak su meyve suyu ayran ne bulursan iç iyice tuvaletin gelsin altına yapıcakmışsın gibi ol o zaman hemen görünüyo bende gitmiştim 6+6 ydı doktorum eve göndermeden 4 kez kontrol etti bugün bebeğini göstermeden göndermicem seni dedi 5 litre su içtim nerdeyse ne bulursam içtim aynı gün 4. Bakmasında göründü her gelmene tuvalete sıkış gel ki bebeğini daha güzel gör dedi ama sonu hüsranla bitti 😔
inşallah görürsün bebeğini sağlıklı hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah🤲🏻🤲🏻💜💜💜💜

Crescent96, başlığı boş gebelik olsa da uyuşmazlık iğnesi yapılır mı ? olarak değiştirdi.