Symsznn Kızlar dün sancım vardı acile gittim 2 cm açıklık ve azar azar sancım çıktı ama evde çekmem için eve gönderdi daha çok açılma olması için neler yapmam lazım??
Cansusezgin Symsznn benimde kasılmalarım.vardi canım gittim sancı falan çıkmadı nst de 1 cm avilma oldu benimde
Filiz_Gulsah7 Canim sicak veya ilik dus al ,bide bol bol hareket et yuruyus yap merdiven in cik canim acilmana yardimci olur ...insallah bi avazda cikar canim saglikli kucagina almayi nasip etsin 😊😊
Symsznn Filiz_Gulsah7 sabahtan beri yapıyorum bunları ama sancım yine aynı seviyede gibi amiin inşaallah çok teşekkür ederiim🌸
Lindam Symsznn canım sen açıklığı bilemezsin. Onları yap hurma varsa hurma ye. Açılman olsa da hissetmezsin sen faydası var bunların
Xbebek123 Symsznn kaç haftalıkken canım benimde Çarşamba günü çatı muayrnem Vardı 3-4 cm açıklık var dedi doktorum ama sancım yok
Suheyla123 Cansusezgin acilmaniz olurken hic agriniz olmadimi,bisey hissetiniz mi ?benim agrilarim sancilarim oldu iki gun sonra gecti aciklik varmi bilmiyorum doktora gitmedim daha 40+3haftaligim
Symsznn Lindam açılma ile sancı artar diyorlar ya ondan dedim çok sağol canım hurma da yiyorum inşaallah
Lindam Symsznn Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kolay bir Doğum geçirirsin 🙏🏻 Bizde 39+4’üz bekliyoruz inşallah bende kendi sancımla doğururum hiçbir belirtim Yok 😕
Symsznn Lindam cümlemizin olsun inşaallah bu sancı olayı değişik cidden inşaallah kendi sancılarımız ile doğururuzz
Xbebek123 Symsznn sıcak duş al canım bol bol hurma kaç tane yiyorsun ve. 7 tane yiyorum günde acilmami hurmaya bagliyorum
Erenimo Symsznn bende 36+5teyim.gunde 3 tane hurma yiyorum. 7 tane yiyebiliyormusunuz. 11 yada 15 çok degilmi yaa.
Cansusezgin Suheyla123 hayır canım.hoc bı şekilde ağrım olmadı sadece karnında kasılmalar oldu gttim.nst sanci cikmadi ama 1 cm acilmam vardı acile gitmiştim.