MineKadir Merhaba kızlar benimde 2gundur adetim gecikti acaba umutlanmalimiyım tekrar hayel kırıklığı yaşamakta 8stemiyorum ama ins hayırlısı olur lütfen dua edin
Brokoli zynb_ozkn hcg degerine duyarlı o ev için olan idrar testleri. O yüzden değer henüz yüksek değilse cikmayabilir ama ilk zamanlarda 2 günde iki katına katlanıyor değerler, çıkmazsa iki gün sonra yine denersiniz saglik ocağına uzaksaniz
BeybininAnasi zynb_ozkn ben de 2 gün geçince yaptım, çıkmıştı ❤️Allah gönlüne göre versin, varsa çıkar
zynb_ozkn BeybininAnasi ya bilmiyorum bu 1 haftadır çok aşırı bir mide bulantısı yaşıyorum göğüslerim de çok ağrıyor belkide pisikolojiktir nasip bakalım
Ayse_okyel NurEto benim 3 Ocak beklenen gün ama dün dayanamadım kan testine gittim maalesef negatif diğer aylara bakacağız artık 😂
Zuzum_20 zynb_ozkn ben adet günüm de uyandim sabah ve eczaneye kostum yaptim silik cikti ertesi gün tekrar ettim yine silik aksamina kan verdim 102,60 di ve bes tl lik normal kaset testle ögrendim canim umarim vardir rabbim gönlune göre versin ☺️
Mrym005 zynb_ozkn Benim adetimden 3 gun gecmisti sanırım testte negatif cikti kanda bir hafta sonra 1 aylik hamile olduğumu ogrendm
NurEto Ya kızlar çok özür diliyrrek sormak istiyorum normalde adet olacağım gün cırcır olurum ve bir gün öncesinde migrenim tutar migrenim dün tutmadı ama 2 gündür cırcırım acaba belirti olabilir mi