zynb_ozkn iki gün adetim gecikti kızlar test yapsam çıkarmı acaba umutlanmak da istemiyorum ama sabırsızlanıyorum
Ayse_okyel zynb_ozkn Ben şimdi bütün nöbetçi eczane listesini almış yola düşmüştüm . Hayranım sizin gibi sabırlı insanlara . Rabbim gönlüne göre versin 😇
zynb_ozkn Ayse_okyel valla bende çok sabırsızım da şimdi hafta sonu otrduğum yer çok küçük ve pek tanımıyorum buraları eşime de söylemek istemiyorum varsa gebelik gibi bişey sürpsiz olsun hiç beklemediği bir anda olsun diye beklemk zorundaym şu an😂
Duyguylmz Ucuz olan gebelik testinde çıkmaz. Ama 6 gün öncesi testlerinde çıkar. Benim 10-12 günlükken çıktı. Adetimden sadece bi gün sonra yaptım☺️ zynb_ozkn
mehefey zynb_ozkn Ben ilk oğlumda adetime 4 gün kala 5 tl lik testlerle öğrendim hamile olduğumu😍 Şimdi de adetime 2 gün varken yine 5 tllik test aldım ve iki çizgi de kopkoyuydu. Varsa eğer her türlü çıkıyor geç döllenme olmadığı sürece🤗
DEF zynb_ozkn 29 günde bir adet görüyorum adete 7 gün varken 5₺ gebelik testiyle öğrenmiştim hamileliğimi🐣
DEF zynb_ozkn düzenli adet oluyorsan şuan çıkar canım ben günümün gelmesine 7 gün varlen öğrenmiştim 🥰 22 çıkmıştı hcg de