Misssimsek Tugce_Ulu kiloyu alacak da verecek de benim canım ne çekerse ne kadar istersem yerim kimseyi de karıştırmam karisana ağzının payını veririm 👍
Betulaks Tugce_Ulu aynen oyle cahıller işte hemde kara cahıller nasıl davranmaları gerektiği konusmaları gerektiğini bilmıyorlar Allah akıl fikir versin onlara doğumdan sonra zayıflayıp bende onlara laf sokucam ben hamıleydım de kılo almıştım zayıfladım sen neden hala aynısın dıycem 💪☺️
Fikret_kayra Tugce_Ulu bizde öyle birşey yok tam tersi herşeyi ye sen istemezsen de çocuğun canı çeker diyolar yediriyorlar bana herşeyi sevmiyorum dersem de zaten sadece tattiriyorlar ..
Tugce_Ulu Fikret_kayra O da kötüymüş ya. Yemek istemediğim şey olduğu zaman ben önce canım istemiyor diyorum zorlarlarsa da midem bulanıyor midem almıyor diyorum o zaman yediremiyorlar😅
zelis63 Tugce_Ulu kilo fazla alan biriysen cevrenin ağZı durmaz söylerler canm ben zayf hamile kaldım 27. Haftamdaym 10 kilo aldım ama hiç belli etmiyor herkes banada diyor hani bebek nerde hiç belli etmiyo çok zayfsn falan yani demem o ki insanlar herseye laf eder boşver takma çok yesende söylerler az kilo alsanda 😅
Tugce_Ulu zelis63 10. haftamdayım ben de kilodan yana bir sıkıntı yok daha şükür ama sıra ona da gelecek mi bilmiyorum 😅 yiyip de kilo almayanlardanım 48 kilo ile evlendim 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 6 kilo almışım ama değişkenlik gösterebilirmiş ve aldığımı belli etmiyor fiziğim daha bakalım neler olacak 😂
Fikret_kayra Tugce_Ulu tadına bakmak zorunlu 😁😁sıkıntı yok ya yemek ayırmam midem bulantim da kalmadı artık 😂
zelis63 Tugce_Ulu dur daha başındasn canm onada laf edilir ne yap biliyo musun kulaklarını tıka kim ne derse desin tamam de gec
Zeys Tugce_Ulu tabiki de oluyor..Kocanı heryere gönder canının istediğini aldır tadını çıkar diyen de çok..Bende diyorum dikkat ediyorum ne sağlıklıysa onu tüketmeye çalışıyorum.Gebe okuluna boşa gitmiyorum her kafadan çıkan sese uysam ohooo diyorum..eşime yazık değil mi hamilelik bu şımarıklık yapıcam bi dönem değil zaten elinden Geleni yapıyor Boş yere neden yorayım Görmemiş gibi diyorum sert bi şekilde susuyorlar😂🤣
Deletedmom0096 Tugce_Ulu karşımdaki anlattığımdan anlayacak biri değilse, he hı tamam doğru söylüyorsun derim, uğraşmam bile kendimi ispata. Ama "öyle yapmaya çalışıyorum mümkün olduğunca" dediğim zaman anlayacak biriyse karşımdaki anlatırım ☺️