Saftorik Merhaba arkadaşlar Kayseri de aşılma yaptıran var mı fiyat bilgisi ve süreç bilgisi olan var mııııı lütfen yardım Nevşehir’den gelmeyi düşünüyorum
Gulalp Saftorik Bana tup bebek demislerdi cok 2 kez kayip yasamistim ama suan mucizevi sekilde hamile oldugumu ogrendim .ve denediklerim hakkinda bi video cektim. Biraz uzun oldu ama belki faydasi olur.Allah insAllah isteyen Herkeze nasip etsin. https://youtu.be/165xsx-yucw
FSCMK Saftorik benim kuzenim sanırsam aşılama oluyor yaptırdı halen tedavisini sürüyor 6 bine tutmazsa 2 defa daha yapacakmış hepsi 6 bin oluyor öyle verdiler
KadriyeSlp Saftorik Merhaba, ben Kayseri’de Memorial hastanesine gidiyorum. Doktorum Semih Zeki Uludağ. Doç.Dr zaten kendisi. Aynı zamanda tüp bebek uzmanı. İsmini çok duymuştum. Tercih edebilirsiniz. Oldukça başarılı kesinlikle ..
NurEto Canm ben sivastayım ama kayserinin hastaneleri ve doktorları çok iyi diye duymuştum üniversitenin Bi araştıe kuzu
Smg38 Saftorik benim normal ama tup bebek uzmani olarak acibadem hastanesi caglar yazicioglu ustune tanimiyorum da duymadimda ilk gorusme ucretsiz zaten butun fiyat listesini cikartir acibadem diyede korkma en uygun hsg yi bile orasi cekiyordu hic bir farki yok✋
avarebirseyyah Saftorik ayy dünyam hastanesinde Züleyha güzel diye bir doktor var kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatlarını bilmiyorum ama
Saftorik Smg38 bi Arkadaşım Acıbadem de Gökalp Öner e gitti resmen ağlatmış kızcağızı o hastaneden çok korkuyorum o yüzden
Saftorik avarebirseyyah rahim filmi çekmiş öncesinde sanırım çok ayrıntılı bilmiyorum Ama çok kaba davrandı dedi 😞 ben de de Acıbadem korkusu gelişti
avarebirseyyah Saftorik kıyamam ya çokta sevilen biri aslında 🤷♀️ Rabbim affetsin öyle bir harekette bulunup incittiyse
Smg38 Saftorik bana inan cağlar bey.... hem agbilik hem doktorluk hemde maddi manevi yol gostericilik denemende fayda var
avarebirseyyah Saftorik kardeşim buraları bilmiyorsanız yardımcı olabilirim Allahın izniyle. Kayserideyim bende
Hayat38 Benim kuzenimde ercan mustafa aygen diye doktora gidiyor profesör kendi yazanesi var 2000 tl bir aylık tedavisi
Saftorik avarebirseyyah teşekkür ederim Allah razı olsun canım eşim işi gereği biraz fazla yoğun birde yıl sonu yıl başı olunca