Kocakafalimucizem Keremsmomy rabbim şifa versin için i ferah tut dualarım sizinle olacak güzel haberlerini bekliyorum 🙏
Keremsmomy Hiler10 şimdi doğuma gidiyorum 34. Haftadayız.. Bebeğin durumu aynı yarın şant takılıp müdahalesi yapılacak Allah yardımcımız olsun 🤲
deletedmom815 Rabbim yâr ve yardımcınız olsun inşALLAH.Rabbim zorunuzu kolaylaştırsın. Ya Şafi ismiyle Şifasını eksik etmesin Rabbim. İNŞALLAH sağlığına kavuşur 🤲🏻🙏🙏🙏
Kizkalesi Keremsmomy aldırdım diyeceksin diye korkarak okudum, canım imtihanını geçmişsin Allaha şükret, şimdi o bebeğin yaşayıp yaşamayacsğına yada nasıl yaşayacağı allahın takdiri. İnşallah hiçbir problem yaşamazsınız
Dilekklc27 Keremsmomy allahim safi ismi hurmetine acil sifalar versin evet allahin dedigi olur ve var oldugun surece ümit de var demek dir umudun allah olsun cok zor bibdurum evet anne olarak bunu tasimak cok zor ama sana ihtiyaci olan minik bir kalp o minik ellerini tutarak sen ona can olacaksin bu yuzden güçlü ol hic belli olmaz beşer şaşar insallhda bi yanilma olur bebegini sag salim saglikla alirsin kucagina allahim yar yardımcınız olsun 🤲
Btl_zngn Keremsmomy doğum yaptım hiçbir sorun yok demeni bekliyorum canım inşallah doktorlar yanılmıştır inşallah sağlıkla doğar yavrun çok üzüldüm 😞😞
Eun123 Keremsmomy allah sana ve eşine sabır versin sonrada bebeğinize sağlık sıhhat inşallah. Evlatla sınanmak nedir biliyorum.. sabret allah mükafatını verecektir elbet 💛🎈
EcrinveSelim Keremsmomy kıza neler dediler yaşamaz alalım beyin meyin kalmamş dye sen üzülme herseyn çağresi var hele doğsn cok farklı olcak inan . Kafa yapısı büyük cıkıyırmuydu sizinde
Erenimo Keremsmomy çok çok geçmiş olsun canım benim. Rabbım şifalar versin yavruna. Sizlerede sabırlar versin. Rabbımden gelen basimiz gözümüz üstüne. Ama inş.kötü bir şey yoktur. Bol dua edelim Rabbım kabul eyler ins.
Keremsmomy Hepinizden Allah razı olsun 30 aralıkta doğum yaptım çok şükür bugün toparladım bebeğim de dün operasyona girdi doktorumuz kötü senaryoları unutun bebek sağlığına kavuşacak dedi bizde sabırsızlıkla o günleri bekliyoruz 🥰
cerrah61 Keremsmomy oh çok şükür Rabbim bir an evvel sağlığına kavuştursun inşallah gözün aydın💕😍 sağlıkla büyüt yavrunu..
Dilekklc27 Keremsmomy gözün aydin cnm nasil oldunuz peki bebis nasil sen nasilsin rabbim korktuguna ugratmasin kimseyi