CanNurdan Adablc 🤣 oğluşumun tekmelerini videoya çekemedim ne zaman video açsam duruyor sıpa 🤣 bari o benler kalsın anı oğlumdan 🥰
Erenveannesi Zubeyde_k yaktırmayla geçmiyor maalesef herhalde 10 kere yakıldı benim özel hastanelerde cerrahi müdahaleyle aldırmalısınız ben söylim 😩🤷🏼♀️
Zubeyde_k Erenveannesi birtanesi minik et beni çok ufak ama yani yoktu hiç, diğer 2/3 tanesi de yap bezesi gibi, elimi üzerinde sürünce hafifce yükseklik var, sanki patlayacaklar saha patlamamışlar (yani et bene dönüşecekmiş gibi ama daha tam olmamış)
Zubeyde_k Nur_Nur aynen benimde göğsümdede çıktı , olmadı cildiyede yaktıra biliriz şayet geçmezse, bakalım doğumdan sonra kaybolurlarmı
Nur_Nur Zubeyde_k Erenveannesi ben yaktırmaya sıcak bakmıyorum. lazer vs icin de aynı sebepten mesafeliyim, insan vücuduna ateşten müdahale içime sinmiyor.
Seymanur0707 Zubeyde_k 2.ci hamileliğim ilkinde bi tane çıkmıştı geçmedi duruyor hala şimdi yine çıktı onlar rahatsız etmiyorda yüzümde normal ben ler çıktı onlar rahatsız ediyo😢😢
Mehtaponur Zubeyde_k Canım benim 5 adet çıktı 6. haftada küçüktü.36+5 şimdi her hafta teker teker büyüyüp icleri sıvı dolup patliyorlar kabuk bağlayıp kayboldu bir tanesi. Görüntü olarak çok kötüler ama uğraşma kremler falan... Vücud atıyor onu farkettim Okuyan herkese faydalı olur inşallah ❤
Burcu2626 Benim de boynumda cikti elimi gezdirince hissediliyo baya var bazen biraz buyuyo sonra kendi kendine kopup dusuyo ama yine de var goz kapagimda da cikti
EcrinveSelim Benimde cıktı kasıgımda hemde 🙈 sok oldm burda benim mmi vatdı diye meğersem hamilelikde cıkarmş
Faray Zubeyde_k Boynum dolu, gögsümde etli benler çıktı hem kaşınıyor hemde gögsümde olan acıyor. Doktora sordum doğumdan sonra bir kısmı gider gitmeyenleri lazerle yaktırırız dedi.
Erenveannesi Nur_Nur sıvı gibi bir şeyle yakıyolar böyle püskürtüp adı yakma ateş ya da ışın gibi değil ama faydası yok gören de olmamış yani ısrarla neden yakıyolar anlamış değilim 😊
Apilhatice Zubeyde_k bi banamı oldu bu durum diyordum benimde gözle görünmeyelenler şimdi uzaydan görünür hale geldi inanılmaz büyüdü daha sonra eski halina dönermiki