Zubeyde_k Selam güzel anneler, göz kapaklarımda et benleri çıkmaya başladı. Böyle bir şey daha önce hiç yoktu. Sizde yaşadınızmı aynı veya benzer durumu? Saygılar,
Nur_Nur Zubeyde_k hamilelikte hiç bi şeyden bu kadar rahatsız olmadım . bnmzaten vardı ama hamilelikte boynum göğsüm et beni doldu doktor kimi doğum sonrası kaybolur kimi kalır dedi cildiye de istersen yaktır kimi geri çıkar dedi
Myisland Zubeyde_k evet canım benimde minik.minik bir sürü çıkmıştı elimi gezdirince değiyordu. Zamanla gecdi tabi ama takmamak gerek g3cmesi uzun sürebilir. Bir iki tane uzun çıkdı ekledikçe büyüdü. Dokunmayı bırakınca küçüldü.
Zubeyde_k Nur_Nur aynen benimde göğsümdede çıktı , olmadı cildiyede yaktıra biliriz şayet geçmezse, bakalım doğumdan sonra kaybolurlarmı
Erenveannesi Et beni olduğuna emin misiniz yani üzümcük gibi mi yoksa yağ bezesi şeklinde mi? Gözde et beni ilk defa duydum yani genç birinde.
Zubeyde_k Erenveannesi birtanesi minik et beni çok ufak ama yani yoktu hiç, diğer 2/3 tanesi de yap bezesi gibi, elimi üzerinde sürünce hafifce yükseklik var, sanki patlayacaklar saha patlamamışlar (yani et bene dönüşecekmiş gibi ama daha tam olmamış)
Erenveannesi _deryal45 cildiyeciye gittim bu yüzden ama maalesef acılı bir işlemmiş doğumdan sonra alabiliriz dediler bu arada öyle illet bir virüs ki o benler gittikçe çoğalıyor. Çay ağacı yağı sürüyorum üzerlerine doktorum sorun olmaz dedi. 2 haftada 3 tanesi kendiliğinden kuruyup düştüler inşallah devamı gelir 😁
Semiha57 Zubeyde_k Benim karnımda çıktı ufacıktı sonra karnım büyümeye başladıkça düştü ama başka yerlerimde de normal benler çıktı garip 🤷♀️
Adablc Zubeyde_k kızımda çıkmıştı omzumda 2 tane 😀 çok büyümedi Allahtan 🤲🏻 Sebebini hiç araştırmadım ama hatıra kaldı kuzumdan 🥰 bu hamileliğimde olmadı
CanNurdan Adablc 🤣 oğluşumun tekmelerini videoya çekemedim ne zaman video açsam duruyor sıpa 🤣 bari o benler kalsın anı oğlumdan 🥰