Erenveannesi Fidan3594 artık sürekli unutunca ben de 2 tane 1,5 lt lik şişe doldurup gözümün önüne koyuyorum gördükçe içiyorum napayım 😄 gebelikten önce günde 1 bardak zor içerdim 🤤
Tuba_13 Fidan3594 evet bol su çok önemli ilk kontrolumde doktorumun ilk dediği tek şey bol su tüket zorlamayin kendinizi ama icebildiginiz kadar icin hanimlar :)
SomurtganSirin Fatos0277 benimde midem bulandığı için içemezdim . Ama artık limon sıkıp içiyorum ve baya içiriyor 🤗 tavsiye ederim. Limonlu suyum yanı başımdan eksik olmuyor , içtikçe içesim geliyor
Rukiyemus Fidan3594 susadigim zaman tek içerim diğer türlü hiç aklıma gelmez ya alışamadım bi türlü 😂
cansucansusu Ben sürekli su şişesi bulunduruyorum yanında , içine bazen elma, bazen portakal atıyorum , nar vs günlük 3-4 lt su içiyorum böyle bazen 5 lt bile oluyor
Sedahmettt Fidan3594 5 6 litre arası içiyorum 👍 bazen içme isteğim olmuyor suyun içine 1 dilim portakal ya da limon atıyorum o sekılde güzel oluyor :)
duygusm Fidan3594 Ben rahat 2.5-3 lt içiyorum. Zaten su içmeyi severdim, şimdi ağzımın tadı da pek yerinde olmadığı için su içme ihtiyacımı artırıyor. Doktorum da bebeğin suyu gayet iyi diyor hep.
Rukiyemus Fidan3594 eşimde diyor boynuna su şişesi bagliyalim anca öyle aklina gelir 😂😂 şimdilik gerek kalmadı artık 40 haftalık olduk kaldı doğumdan sonraya 🥰😄