Hatice_mustafa Burcu2626 Maşallah çok sağolun araştırıp bilgilendirdiginiz için. Heryerde farklı yazıyor bende bıraktım bakmayı açıkçası. Çok saolun.
T_ak Ben 20 haftalığım sizler tecrübelisiniz benim dişim ağrıyor karanfil yağı aldım ama oda fayda etmedi doktor çekeriz ama riskli dedi sence ne yapayım çürük diş 😥
Dilarahayal T_ak çektirmeyin çekmek için uyuşturucu igne vurcak sonuçta ve sonra enfeksiyon kaparsa antibiyotik kullanmak zorunda kalabirsinz
Burcu2626 Busra09 internette farkli olarak cikiyor ama asagida yorumda yazdim benim de kafam karisti acikcasi
Burcu2626 Busra09 evet bu tabloya gore sizin dediginiz gibi oluyo hayirlisi olsun 40. Haftam 27 mart gorunuyor saglikla gelsinler vaktin de zamanin da insallah 🤲🏼
Ececik07 Ben de 26+4 üm bebeğim 3 gündür aşırı az hareket ediyor etmiyor bile neredeyse. Doktora gittim değerleri normal çıktı şükür 🙏🏻 bu aralar böyle şeyler yaşayan var mı ? Onu dışında çok mide yanmam var ama yapacak bir şey yok ona..
dlkgl 27+5 benimde. mide yanmam çok fazla oluyor, ayrıca kasık ağrım var. bazen nefes almada zorlanıyorum. haftaya doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek.