01merve14 Ssseyma tam 27 haftaligim midemde mangal partisi var sanki yaniyo onun dışında bişey yok Allaha şükür
Mujde- Ssseyma An itibariyle 27. Hafta oldum. Sırt ve bel ağrım var çok 😔🤦🏻♀️ Onun dışında genel olarak iyi gidiyor.
Hatice_mustafa Ssseyma Merhaba 🙂 Ayaklarım şişiyor kızlar ve ateş basması yaşıyorum. Bide 27 haftalık kaç ay . Çok kafam karışık .
Sedef45 01merve14 mide sorunu bendede var ayrıyetten göğüs kafesim ağrıyo sabah oyle uyanıyorum belli bi sürede geçmiyo
minikmelegim_ Reflü şkayeti işte :) birde bebisim çok toparlanıyor agrı oluyo toplandigi yerde. Hı bir de artık o uyuyunca uyuyabiliyorum resmen gidiklanıyo karnim o hareket ettikce 😀
Burcu2626 Hatice_mustafa 6. Ayimizin son haftasindayiz yani 28. Haftamizda 7. Ayimiza girmis olucaz insallah
Minion_anne Sağ kasığımda batmalar ve bebek sürekli toplanıp sertleşiyor. Sonra düzeliyor. Onun dışında bür sorun yok @
Burcu2626 Hatice_mustafa aslina bakarsaniz benim hesabima gore oyle ama siz sorunca bende takildim netten baktim 30. Haftamizda 7. Ayimiza girdigimizi soyluyor su an 6 ay 9 gunluk hamile gorunuyoruz 28. Hafta da 6 ay 16 gunluk 29. Haftamizda 6 ay 23 gunluk olarak gorunuyor 34. Haftada 8 aylik 38. Haftamizda 9 aylik 40. Hafta da 9 ay 10 gunluk olarak gosteriyor
Burcu2626 Busra09 internette farkli olarak cikiyor ama asagida yorumda yazdim benim de kafam karisti acikcasi
Hatice_mustafa Burcu2626 Maşallah çok sağolun araştırıp bilgilendirdiginiz için. Heryerde farklı yazıyor bende bıraktım bakmayı açıkçası. Çok saolun.