Rahime4153 Beriii meraba cnm 7 ocak salı gününe sezeryan dedi bugün doktorumuz bize sen ne durumdasın cnm
Beriii Rahime4153 yaa rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin, ben hala beklemedeyim normal bekliyoruZ 😏
Rahime4153 Aynurpl e erken değilmi ozmn cnm bebeğin kilosu fazla deil sizde bizim fazla olduğu için alıyo yoksa 40 41. Haftaya kadar beklicekti
Aynurpl Rahime4153 39+1 de olacak ve bu benim ikinci sezeryanım 3500 olmuştur ilk sezeryan da 40 haftalık ken olmuştum
Aday_anne Ben 21.haftadayım ama 8 kilo aldım doktorum biraz kızdı hızlı gidiyosun diye ama napayım şuam çok keyifli geliyo yemek🙈
Rahime4153 Aday_anne aynı bende öyleydim 27 kiloyla tamamlicam galiba yapıcak bişiy yok walla hamileyken aşerirken yemicemde ne zaman yicem cnm 🥰
Rahime4153 Beriii bende çok normal istiyordum ama nasip deilmiş dört kilo üstü olunca riskli olur dedi doktorumuz omuz kısmı çıkmaz dedi tehlikeye atamayız dedi mecbur sezeryana karar verdik hayırlısı olur inşallh ikimiz içimde cnm
Aynurpl Rahime4153 korkmayın ameliyat tan sonra bol bol yürüyüş yapın ve kahve için 1 hafta da ayaklandım bebeğe ben baktım
Beriii Rahime4153 inşallah ağrısız sancısız bir süreç olur ☺️ Korkularımızın hepsi boşa gitsin Allah’ın izniyle 😊