Rahime4153 Selam kızlar bugün 38 haftalık olduk 5 gün önce nişanım geldi sürekli sancılarım var ama gelmiyo nazlı prensesim bugün kontrolümüz vardı nstde sancılar yüne tavan🤷🏼♀️ Kilosu 3,700 ben bu zamana kadar 25 kilo aldım🤦🏼♀️ Sizlerde durumlar nasıl?
Beriii Rahime4153 bende bugün 38 oldum bebeğin kilosu 3300 haftasıyla uyumlu ama baş çevresi önden gidiyor, 40 a kalırsak baş çevresinden dolayı sezeryana kalabiliriz, inşallah sağlıklı bi şekilde bu hafta gelir normal doğururum 😀
Fatma24 Rahime4153 bende 38+3deyim nstlerde iyi durumda ama Doğum yakın 1 ocak olur inşallah 12 gün kaldı ama
Kucugum51 Rahime4153 bızde 38+3 uz sancı fılan yok hersey normal sadece bel ve bas agrılarımız var beklıyoruz 1 ocak sezeryan gunumuz 🤗🤗
Adablc Rahime4153 37+5 im 8 kilo aldım.oğlum 2.900 🥰 ikinci hamileliğim tabi.ilkinde 27 kilo almıştım 🤣
Rahime4153 Beriii aaaa aynı durumdayız aynı sorun bizdede var hayırlısı diyelim🤲🏻 Ama bu hafta yavaşladı kafa büyümesi bundan önceki haftalar daha hızlı büyüyordu inşallh seninkide öyle olur gerçi sağlıklı olsunlarda inşallh doğum şekli çokda önemli deil ☺️
Ecc Beriii ayy bende aynı 38 haftalık 40 haftayı beklersen kafa capindan dolayı zorlu normal dogum yada sezeryan olucak
Beriii Rahime4153 koca kafalı bebelerimiz bakalım bize ne sürprizler yapıcaklar, günümüzde aynı, takipte kalalım canım hangimiz önce doğurursa 😀
Rahime4153 Fatma24 bende 2020 olsun istiyorum inşallh bekler okadar bebeğin kaç kilo cnm sen kaç kilo aldın ?
Rahime4153 Kucugum51 neden okadar erken sezeryan günü vermiş acaba doktorun senmi öyle istedin cnm bana bi aksilik olmazsa doğmazda sezeryanla alırsan ocağın 15/18 ine kadar durabilir dedi doktorum bugün yani 41 haftaya kadar durabilir dedi
Rahime4153 Adablc 27 ay çok sevindim benim gibi olanlrda varmış demekki😀verebildinmi sonra o kiloları cnm
Rahime4153 Beriii aynen cnm haber veririm inşallh önce doğurursam sendende haber bekliyorum hayırlısıyla🥰
Rahime4153 Beriii meraba cnm 7 ocak salı gününe sezeryan dedi bugün doktorumuz bize sen ne durumdasın cnm
Adablc Rahime4153 hemen hepsi gitmedi tabiki ama kızım 5 aylık falandı herkes kanser falan oldum sanmış okadar kilo verdim ki inanamadılar.tabi sonra yiyerek tekrar aldım 🤣
Elasusaime Bizde 37+6 dayız kızım 3300 gr ben 23 kilo aldım doktorumuz ikinizinde kilosu fazla dıyor ☺️
Rahime4153 Elasusaime maşallh aynen kilolarınız çok iyi🥰 demek bende aşırı almamışım bana yakınlarda var☺️