nese2010 Pandabekleyenanne cok maşallah. 31.haftada benimde 2190 kilosu tahmini benimkide ne kadari bulur diye sordum aslinda. Siz cok büyümüşsünüz maşallah
nese2010 Pandabekleyenanne 35. Haftada alacağını riskler yüzünden daha beklemeyecegini söyledi dr. Sezeryan olucam bugjn 33 hafta
mervery Pandabekleyenanne maşallah biz 32+0 dı gittiğimizde 1800 kilosu 44 cm boyu çıktı. Doktor bişey demedi ama 2 kilo üstü görünce hep acaba zayıfmı diye düşünüyorum. Haftasından geri falan demedi doktor aslında.
Beyzaasiriinn Pandabekleyenanne ben 34+0da gittiğimde 2990 gramdı iri bi bebek doğana kadar 4 kiloyu geçer dedi başı zaten 37 haftayla uyumlu.Bende toplam 11 kilo aldım bakalım hayırlısı 😬
aslihancvk Pandabekleyenanne benim 30.haftada 2 kilo olmuş Perşembe kontrole gitcem o zaman 32+4 olcaz bakalım kaç kilo olcak önden gidiyor iri demişti bende toplamda 8 kilo aldım ama şeker var bende insulinde kullaniyom sanırım o yüzden şişiyor oğlum
Zhradc Zeynepcelbek09 canım ceviz muz haşlanmış yumurta kaşar peyniri ye bir de annem hep acıkınca ilk yedğin bebeğine gider dikkt et yayarlı bişeyler ye der sen de sabh kalkınca ceviz muz ye ya da yumurta ye haşlnmış süt iç
Huzurmelegim_28 Pandabekleyenanne maşallah inşallah bizde kilo almışızdır çok merak ediyorum cuma kontrolümüz varr 33+3 olduk enson 1400 filandi