Pandabekleyenanne 32 haftalık bebeğim 2.500 olmuş doktor artık iyice tombul oldu 4kiloyu geçebilir dedi son 1 hafta da 600 gram almış . Annem diyoki millet 2.500 çocuk doğuruyo senin daha 2 ayın var. Ne yiceğimi şaşırdım 20 kilo aldım toplamda .
Minikmucizem_ Pandabekleyenanne 33 hafta 2287 kilo olmasina ragmen doktorum 1 hafta onde gittigini soyeldi kilosunun yani sizinki bayagi fazla
Pandabekleyenanne Esmaemenova yani sabahları yumurta yiyorum öğlen meyveyle geçiştiriyorum ama sahlep çay vs olunca yanında mutlaka kurabiye kek bişey oluyo hep yapıyorum çünkü. Akşamda normal yiyorum hatta azalttı doktor ben çok kilo aldım diye . Pilav haftada 1 yiyorum artık
Aturkk Pandabekleyenanne bizde aynı durumdayız bizde 35 haftada 3 kg du bebisim bende ne bulsam yiyorum 17 kilo aldım 🤦🏻♀️ Masallah diyelim🧿
Gozdemalgac Pandabekleyenanne ben 34te gittiğimde 2,5 kilo dedi ama çok demedi doktorum🤔 ben toplamda 12 kilo aldım.
TC0101 Gozdemalgac benımde aynı sekılde ben 10 kilo aldım bebegım 2500 kilo bebeğimin kilosu fazla dedi doktorum
Deletedmom00260 Pandabekleyenanne 31+3 te 2130 idi kilosu bense hamileliğimden bu yana 4,5 kilo aldım.
Zekiyee Masallah cnm 31+4 de 1750 ydi normal bnde fazla kilo almadim basta cok zor gecti smdide hazimsilik oluyor fazla yiyemiorum normal 60 kiloyla hamile kaldim sm di 66 kiloyum
Glstnt Bugün gittim kontrole tam 32 haftalığız 2200 benim kızım da. Doktor biraz ileride ama gayet iyi dedi. Kendim de 11 kilo aldım şu ana kadar.