Zehramomm Begonvil Acıbadem sigortam var teminatım 6 bin falan kalıcak doğuma kadar siz özel sigortadan mı sordunuz SSK dan mı
Zehramomm Begonvil yok SSK dan 7.5 dedilerse Acıbadem sigorta daha pahalı oluyo SSK dan 2018 de 4.5 Muş 2019 da 5 binmiş öyle dediler burda ben perşembe gidip fiyat bilgisi alıcam
Cigdemveminik Begonvil 15 gün oldu en fazla 2020 de değişebilir 250-500 yl arası artış olabilr dediler fiyatlandırmadan büşra hanımla görüştüm
Zehramomm Cigdemveminik bende ssk dan yaptırıcam kendim ödeyip sigortama faturayı götürücem de 6 bin liraya kadar olur benim için 15 gün önce 5 binse 6 bin olsun o sorun değil de 7 falansa gidemem
Cigdemveminik Zehramomm hastaneyi arayp görüşün istersenz telefonda fiyat veriyolar bazen ama eminim norml 5000 sezeryan 6250 çnkü sigorta yaptrcktm bnde dha yğksek olsaydı
Zehramomm Cigdemveminik aradım geri dönüş yapıcaklar perşembe gününe randevu almıştım dediğiniz gibiyse fiyat gidicem
Zehramomm Cigdemveminik merhaba seval zerene başladım ben 1 ay önce fakat siz mesai dışı ücret almıyolar demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam 1000 lira ücret istediler bugün
Zehramomm Begonvil acıbadem sigortam var doğum paketi istemiyorum sadece doğum ücretini merak ettim ssk nın
Cigdemveminik Zehramomm sormadm ayın 13 ğnde gideceğm ozamn net bilgi alacağm vaktim olursa siz görüştğnzmü
Zehramomm Cigdemveminik bu hafta gidicektim ama 6 sında sigortam yenilencek 6 sından sonra gidicem o yüzden
Cigdemveminik Zehramomm nasıl yani hastanede olmadğı gün doğum olursa ondanmı fark alıyormş üstelik seval hanım hastanede yok nezamn başladınz