Gamze0144 Esmaemenova ben sabah yataktan adet agrisi gibi agriyla uyandim.dedim eyvah doğuruyorum heralde rahme baski yapiyordu bu saat oldu yeni yeni gecmeye basladi😔
Esmaemenova Hamismelek teşekkür ederim canim 😘🤦🏻♀️bu 7 hafta bitsede rahatlasak her agrida sanci da deli oluyorum sanki erken doğum olacak gibi.. Bebeğim aşağida benm onun için daha cok tedirgin ediyor
Hamismelek Esmaemenova benim son 4 hafta+4 gun insaAllah canm benm benimkide asaga inmisti canm her zaman bacaklarini yukari kaldirarak uzan soluna uzan doktorum inermisti simdi durumumuz iyi
Hamismelek Esmaemenova bende 35+3 canm benimkide baya hareketli keske titreme tek olsa sanki icerde kavga ediyor.. karnımı isgal etmeye calisiyir heralde
Gamze0144 Esmaemenova yaaa ben 34 haftaligim bu dediginiz titremeyi yasamiyorum yada ben hissetmiyorum.sizinkiler cok yaramaz heralde.oynamalari cok sık ama o dediginiz olay daha basima gelmedi
Esmaemenova Hamismelek banada önerdi canim 37 haftam 27 ocakda 37 haftaya kadar sağ salim gidelim sonrasinda doğarsa problem olmaz dedi