Esmaemenova Meraba kizlar 33 haftadayim bebeğim haraketli çok şükr ama ara sira haraket ederken sanki titriyor gibi oluyor karnim titriyor bu durumu yaşayaniniz varmi? Neden olur ki acaba doktor randevuma 2-3 hafta var daha
Aslgly Esmaemenova benimde oluyor doktoruma sormuştum kordonla oynuyordur demişti normal bişey yani ama çok tuhaf 😂🙈
Pcosaragmen Ben de aynı şekilde ,dun aksam deprem oluyor sandım o derece beni bile sallıyor kizim😍maasallah hepsine
Bahar2 Esmaemenova hıçkırıyordur belkide ben hiç yaşamadım 34+5 sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza 🍀❤️
Esmaemenova Bahar2 inşAllah sende yaşarsin canim bu hissleri) herkes farkli ama hiçkirik tik tik diye atiyir) onu ayirt ediyorum😂😅parmağimi ustune koydukda bile tik tik yapiyor
Tlysfk Esmaemenova bende de oluyor hapşırık gibi bişey saniyeler içinde geçiyor ama dün kontrolüm vardı sormadım önemsizdir diye🙄🤦🏻♀️
Gokce20 Ya ben nefes alamıyorum sağ belimden kasıklarıma bir ağrı giriyor kitlenip kalıyorum sizde de oluyor mu
Mavi_ Esmaemenova bende yarın 33 haftalık olacağım 🤷🏻♀️ Bende de 1 haftadır oluyor normal diyor herkes
Betul-2020 Esmaemenova bende bazen deprem oluyor diye lambalara bakıyorum 🙈 titreme bende de oluyor kordonuyla alakalı bende öyle duymuştum ☺️